Éjszakai ill. du-i pisilésről leszoktatás?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 hónap múlva 3 éves és megy oviba. Nappalra már régóta szobatiszta, bilibe pisil és kakil. 1 hete nem adok rá pelust a du-i ill. esti alvásnál. Du-án már előfordult,hogy nem pisilt be de este szinte mindig, de volt hogy szólt pisilnie kell. Jól csinálom? Nem veszik be az oviba ha bepisil.2011. aug. 29. 07:10
1/2 anonim válasza:
Sajnos ez nem szoktatás kérdése. Ha megérik rá, akkor nem fog bepisilni. Olyan meg nincs hogy nem veszik be az oviba. Főleg ha csak alvásnál van baleset.
2/2 anonim válasza:
Szia! Hasonlóan álltunk a szobatisztasággal, mint ti az ovikezdéskor, annyival még rosszabbul is, hogy a fiam sokszor addig tartogatta a pisit, míg bepisilt (fontosabb dolga volt :)), én szóltam az óvónőknek, hogy figyelmeztetni kell a gyereket, hogy menjen pisilni, mert hajlamos elfelejteni.
Azt mondták, kicsiknél gyakran előfordul, sőt, az ovikezdéskor még rosszabbodhat is a helyzet, semmi gond, hozzak sok váltóruhát.
Szerintem ez normális óvodában nem szabad, hogy gond legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!