Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak, ha a lányom...

Mit csináljak, ha a lányom csak itthon tud kakilni?

Figyelt kérdés
bárhová megyünk, ha ráül a wc-re és érzi is, hogy kell neki, nem jön semmi. ilyenkor próbálkozik 10-20 percig de nem jön ki neki. van, hogy két napig vissza tartja inkább. 5 éves, korábban nem volt ilyen baja. most miért van, és hogy tudnék segíteni rajta.

2011. júl. 16. 10:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Na, mi vagyunk a másik véglet. Mi akárhová megyünk, valamelyik gyereknek beindul a bélműködése. Az alábbi helyeken hagyták ott a "kézjegyüket": Planetárium, Állatkert, Vidámpark, Bábszínház, Cirkusz, Természettudományi múzeum, Csodák palotája. Ha gyerekzsúrra megyünk, annak általában 80% az esélye, az összes ismerős barátnőmnél kakkantottak már. Van egy közeli gyorsétterem, havonta egyszer megyünk, de már készülök a papír wc ülőkével. Állítom ezek sz.rni járnak oda. Az egyik közeli Plázába járunk írószerért meg ha ajándékot kell venni valakinek, az tuti, hogy az utolsó 4 alkalommal kellett állnom a budi előtt.

Tavaly nyáron először jártak külföldön, a kakilást 10 ezer méteren már az első órában kipipálhattunk, a várost gyakorlatilag körbesz.rták: vidámpark, 2 állatkert, múzeumok, éttermek. A legjobb az egyik világhírű múzeum wc-je volt, ahol a 4 fülkéből a két szélsőben az én két gyerekem trónolt egyszerre, én meg ott topogtam, hogy mindjárt zárás, itt vannak a híres festmények, amiket eddig csak könyvben láttam, de eddig még csak a wc falát nézhettem.

Egyszer meg egy pláza wc-jéből kiáltott ki a nagyobb, hogy adjak már be neki újságot, mert sokáig fog tartani...

2012. máj. 22. 01:15
 12/13 anonim ***** válasza:
11-es vagyok: még kifelejtettem a vonatot, a teszkót és a játszóházakat, én magunknak útvonalat wc-től wc-ig tervezek... mindezt úgy kell végigasszisztálnom, hogy én meg alapból idegenkedem a nyilvános wc-ktől. Ha menni kell, akkor megyek, de jobb szeretem otthon intézni és a nyilvános vécéken a higiéniával is fenntartásaim vannak.
2012. máj. 22. 01:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 24 éves vagyok és ha 1 hétig nyaralunk sem tudtam elmenni... Anno egy egész napig utaztunk nem volt más csak benzinkút pisilnem kellett nagyon megálltunk bementem wc-re és egyből elmúlt... Le se ültem a wc-re... Ha suliban voltam is és lebetegedtem hasmenés elkapott akkor is hazaértem Pedig vonatozni kellett hozzá! Amikor a Fiammal kórházban voltunk megfertőződtem rotával (a Fiam szerencsére be van oltva ellene) egyszer se tudtam elmenni wc-re... Hányni meg nem tudok... Mire haza értünk minden bajom volt... Nekem se sikerül máshol, Fiamnak sem bárhol vagyunk és bármeddig! Kórházban voltunk 5 napot és nem jött neki össze, nem akartak kiengedni minket mert nem volt széklete... Behozattam egy glicerines kúpot és akkor csórikám már kénytelen volt...

Nem baj szerintem...

2012. máj. 22. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!