Mit csináljak, ha a lányom csak itthon tud kakilni?
Na, mi vagyunk a másik véglet. Mi akárhová megyünk, valamelyik gyereknek beindul a bélműködése. Az alábbi helyeken hagyták ott a "kézjegyüket": Planetárium, Állatkert, Vidámpark, Bábszínház, Cirkusz, Természettudományi múzeum, Csodák palotája. Ha gyerekzsúrra megyünk, annak általában 80% az esélye, az összes ismerős barátnőmnél kakkantottak már. Van egy közeli gyorsétterem, havonta egyszer megyünk, de már készülök a papír wc ülőkével. Állítom ezek sz.rni járnak oda. Az egyik közeli Plázába járunk írószerért meg ha ajándékot kell venni valakinek, az tuti, hogy az utolsó 4 alkalommal kellett állnom a budi előtt.
Tavaly nyáron először jártak külföldön, a kakilást 10 ezer méteren már az első órában kipipálhattunk, a várost gyakorlatilag körbesz.rták: vidámpark, 2 állatkert, múzeumok, éttermek. A legjobb az egyik világhírű múzeum wc-je volt, ahol a 4 fülkéből a két szélsőben az én két gyerekem trónolt egyszerre, én meg ott topogtam, hogy mindjárt zárás, itt vannak a híres festmények, amiket eddig csak könyvben láttam, de eddig még csak a wc falát nézhettem.
Egyszer meg egy pláza wc-jéből kiáltott ki a nagyobb, hogy adjak már be neki újságot, mert sokáig fog tartani...
Szia!
Én 24 éves vagyok és ha 1 hétig nyaralunk sem tudtam elmenni... Anno egy egész napig utaztunk nem volt más csak benzinkút pisilnem kellett nagyon megálltunk bementem wc-re és egyből elmúlt... Le se ültem a wc-re... Ha suliban voltam is és lebetegedtem hasmenés elkapott akkor is hazaértem Pedig vonatozni kellett hozzá! Amikor a Fiammal kórházban voltunk megfertőződtem rotával (a Fiam szerencsére be van oltva ellene) egyszer se tudtam elmenni wc-re... Hányni meg nem tudok... Mire haza értünk minden bajom volt... Nekem se sikerül máshol, Fiamnak sem bárhol vagyunk és bármeddig! Kórházban voltunk 5 napot és nem jött neki össze, nem akartak kiengedni minket mert nem volt széklete... Behozattam egy glicerines kúpot és akkor csórikám már kénytelen volt...
Nem baj szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!