Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ma más kisgyerek is álmosabb?...

Ma más kisgyerek is álmosabb? Kisfiam már most aludna, pedig vagy nem szokott vagy csak 2 körül.

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Kisfiam is nyűgi, fáradt. Délelőtt oda voltunk kb. 2 órát, reggel is sírva ébredt korábban mint szokott. Jön a front is, meg a foga is, én ennek tudom be.
2011. júl. 15. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Az én 17 hónaposom újra kétszer alszik mióta kánikula van. Most aludt el 10 perce. És aludni fog még egyet 4 óra fele is. Így most 2x1,5 órát alszik nap közben. Este viszont negyed 10 előtt biztos nem fürdik...

Ez most egy ilyen időszak! Én is este bírok már levegőt venni, szóval megértem őt is, hogy nap közben piheg, és este 6 után virgonckodik.

2011. júl. 15. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én napközben alig alvó (max. 2*10 perc) fél évesem is alszik már 1 órája.
2011. júl. 15. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:

20 hónaposom tegnap és ma is aludt délelőtt is 1-1 órát, nem csak délután.

Én hagyom. Bennünket is megvisel ez a dög idő, hát még őket!

Délelőtt pancsolt egy hatalmasat a teraszon kis kádban :-), aztán lefeküdt az ágyra, mutatta, hogy feküdjek le én is, aztán horkantott egyet (nála ez jelenti, hogy álmos, alszik), magára húzta a kezem, bevackolt a hasamhoz és már aludt is.

2011. júl. 15. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Édes lehetett az utolsó válaszoló babája. 29 hós kisfiam is a szokásos 30 perc altatást, most lerövidítette 10 percre.
2011. júl. 15. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!