Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy apuka hol tudja nyilvános...

Egy apuka hol tudja nyilvános helyen a kislányát megpisiltetni?

Figyelt kérdés
se a férfi, se a női wc-be nem viheti, de akkor hova?
2011. júl. 15. 10:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a ferfiba. En meg apukat noi mosdoban nem lattam. A ferfi wc-ben is vannak fulkek is, mit gondoltok, hova megy egy ferfi, ha nagyon kakilnia kell? A pisszoarok is jobb helyeken el vannak kis fallal valasztva, azert nem nezegetik ott egymaset a pasik se (ha meg megprobalja, haaaat vagy kicsinek talalja a magaet, vagy meleg), a falnak is vannak fordulva, nem lehet latni semmit. Arrol nem is beszelve, hogy tisztabb, es altalaban kevesebben hasznaljak, valoszinuleg varni sem kell.
2011. júl. 23. 12:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha van mozgássérült WC, akkor ilyen esetben nyugodtan használható. A tesco-ban pl. ott van a pelenkázó is, és a szülő kényelmesen befér a gyerekkel.
2011. júl. 23. 12:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
hogy ez nekem nem jutott eszembe!!!!ment a pont utolso!!!
2011. júl. 23. 12:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez attól is függ, hogy kb. mennyi idős a kislány.

Ha nagyon pici, akkor viheti a férfibe nyugodtan. (A nőit én sem ajánlanám).

Csak egy példát mondok: jártam tornázni éveken át egy helyre, ahol egy anyuka a 3-4 éves kisfiát magával hozta az öltözőbe. Ez rendben is volt, de a dolog "így maradt". Amikor a kis srác 6-7 éves lehetett (büszkén mondták, hogy már iskolás), akkor láttam, hogy már "figyeli" a nőket (ami valahol teljesen normális), de engem már zavart.

Nem tudom, hol van ez a határ, úgy értem pontosan hogy hány éves korban, de nem jó átlépni.

Nekem is két kislányom van, és biztos nehéz lesz, de megpróbálom őket mielőbb önállóságra nevelni, és hátha megtanulják addig, és akkor apuka megvárja majd őket a női WC előtt, amíg elvégzik egyedül a dolgukat.

Egyébként nálunk, amíg nyár és meleg van, addig a férjem is egy eldugott helyen a fűbe pisilteti a lányokat.

A mozgássérült WC pedig tényleg szuper ötlet, csak sajnos sok helyen nincs nyitva, kulcsot kell kérni hozzá...

2011. júl. 23. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!