Mit gondoltok erről az ovis kérdésről?
Az óvó nénin sikerült még egyszer jól kiakadnom. Remélem, nem titokban csinálják ezt a szoknyás dolgot, hanem tudnak róla a szülők. Ez esetben legalább módjuk van reagálni, panasszal élni, kivenni a gyereket az óvónő kezei közül.
A kisfiúkat arra kéne nevelni, hogy ők kisfiúk, a kislányokat meg arra, hogy kislányok. Én sem akarok egy férfi bőrébe bújni, szakállt viselni meg nyakkendőt, mégis tudom, milyen nőnek lenni. Az, hogy egy fiú szabad akaratából időnként babázik, teljesen rendben van, de a szoknya nem való kisfiúknak. Gusztustalan!!! És egy pedagógustól főleg FELHÁBORÍTÓ! Kényelmi szempontok? Nem üdülni vagyunk itt, hanem gyereket nevelni!
Én azthiszem, hogy valami más dimenzióba tévedtem *o*
fiúkon szoknya?tini fiún szoknya? diosmio
Mert, hogy még a 19.sz végéig divat volt 3 éves korig a fiúkra lány ruhát adni a szellemek elűzése miatt, de, hogy ezt a 21.században is muszáj alkalmazni az nekem is kicsit sokkos..lehet, hogy gatyacsere lesz, vagy mire dédnagyi leszek már férfiak sem lesznek és szűzmegtermékenyítés lesz mint a dínóknál? fúúúúúúúúúúúúú.o/
egen fiún szoknya
nálunk nem volt tiltva ha akarta felvehette a nővére szoknyáját és az oviban is volt jelmezes ott is felvehette
és meg is tette
érdekes módon semmi baja nem lett tőle...
ennyi erővel a lányok rá se nézzenek az autóra és egyéb fiús játékokra
legyenek kis hercegnők és járjanak pinkbe csak és kizárólag
biztos nem lesz önkép zavaros a lányka ha felnő .....
amugy a túlzott orientálás a nemi szerepek felé nem egészséges
kicsinek mikor még nem s tudatosul benne h melyik nemhez tartozik akkor simán lehet engedni had próbálja ki a másik nem szerepeit
amikor meg tudatában van akkor meg már szerepjátéknak fogja fel így jó játék nekik ( két kislány közül az egyik az apuka a papás-mamásban nem ? akkor az a kislány "hibás" akinek az apaszerep jut ?
természetesen nem
és az a fiú sem lesz "meleg" akinek a baba jó játékszer vagy pl szoptatja játékbabát mert ezt látja az anyjától egyszerűen utánoz
nem látom értelmét tiltani ezeket a gyerekektől legyen sok játéka és ne az legyen döntő h lánynak való vagy sem ha megmozdítja a fantáziáját és jól elvan vele akkor az egy jó játék függetlenül attól h fiús vagy lányos e
Ne magyarázza kényelmi szempontból senki, mert ha azt nézzük, sokszor még egy lánynak is sokkal kényelmesebb a rövidnadrág, térdnadrág, mint a szoknya. Ha túl hosszú, ha túl rövid, egyaránt lehet kényelmetlen. A wc-n nem nagy dolog levetni a rövidnadrágot...
Én abszolút nem azért nem engedném,hogy a fiamra oviban szoknyát adjanak, mert attól lesz homoszexuális:( Nem ezen múlik, de akkor is visszatetsző...Van két lányom, de soha nem játszanak úgy, hogy egyik apuka, másik anyuka.
egy korábbi válaszoló
Azt hiszem,többen félreértették a szituációt.Nem arról volt szó,h a kisfiúk szerették volna kipróbálni a szoknyát,hanem arról,h azt adtak rájuk.Tehát nem választás volt,hanem adott dolog.Ugyanolyan,mintha az autót kivették volna a kezükből,h csak babával szabad játszani.
És továbbra sem értem,h a nemi identitás fejlődését miben segíti elő,ha egy fiún szoknya van.Nem hiszem azt,h ettől homoszexuálissá válna,de azt sem engedném,h bohócot csináljanak belőle.Mert akárhogy nézzük,egy fiú szoknyában röhejes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!