Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak, ha a lányom...

Mit csináljak, ha a lányom jobban pisil állva, mint ülve?

Figyelt kérdés
4 éves. elölről jobban látszik a puncija, ezért eléggé felfelé hord neki, vízszintesen pisil és nem lefelé megy neki. állva a teljes mennyiséget bele pisili a wc-be, ülve kipisil. nem zavarna a dolog, sokszor például természetben könnyebb így neki, de ha kakilni ül le a wc-re és pisil is közben, akkor mindig kipisil a wc-ből, és takarítaqni, mosdatni, mosni kell. hogy tudna ülve is bele találni?

2011. júl. 14. 10:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Hát ez nem normális, talán orvosnak kellene megmutatni. Óvodában ebből probléma lesz.
2011. júl. 14. 10:08
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

lehet ,hogy butaság,de amikor én kicsi voltam és amikor és guggolva pisiltem én messzire tudtam pisilni. Akkor tetszett a dolog ,mert a lány pajtásaimmal versenyeztünk ki tud messzebbre pisilni.

Nekem az vált be amikor Így pisiltem,hogy előre hajoltam a WC -én és akkor nem ment mellé.

1-2 év és el múlt :)

Neki is elmúlik.

2011. júl. 14. 10:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz tőle, hiszen még csak gyakorólja hogyan jó neki egyedül pisilnije.
2011. júl. 14. 11:30
 4/11 A kérdező kommentje:
az nem lenne baj, ha ő az állva pisilésre szokna rá, ha úgy kényelmes neki? nem feltétlenül akarom az állva pisilésről leszoktatni, de szeretném, hogyülve is beletaláljon a wc-be, mert kakilás közebn is szokott pisilni és az mindg kimegy neki. ha csak pisilni akar sose ül rá a wc-re.
2011. júl. 14. 12:04
 5/11 A kérdező kommentje:
hogy tudna ülve is beletalálni a wc-be?
2011. júl. 14. 12:05
 6/11 A kérdező kommentje:
állva viszonylag jól céloz, egy fát le tud pisilni.
2011. júl. 14. 13:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mire iskolába megy, megtanulhatja, hogy a lányok ülve pisilnek. Addig szerintem nem gond.
2011. júl. 15. 06:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

nézd, ezt találtam pár hete a neten. :)) [link]

szerintem is arra kéne megtanítani,hogy kicsit dőljön előre a Wc-n, ha pisilnie kell

2011. júl. 27. 18:19
 9/11 anonim ***** válasza:
97%
Egy négyéves gyereknek ne adjatok ilyet, teljesen összezavarjátok! Én fölhívnám a dokit, utaljon el gyereknőgyógyászhoz vagy urológushoz, ha minden rendben, akkor csak azért ültetném, mert úgy kényelmesebb, meg hasonlókat mondanék neki. Ezzel csak annyi gond lehet, hogy a többi ovis esetleg kinevetheti, vagy akár a gondozók is beszólhatnak neki, buták az emberek.
2011. júl. 27. 20:57
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
Ha az én kislányom lenne, én is megkérném, hogy hajoljon előre, amikor a wc-n ül, és úgy pisiljen. A szabadban is inkább guggoljon le. Attól félnék, hogy az állva pisilés megzavarná a pszichoszexuális fejlődését, azaz nem tudná biztosan, hogy ő most a fiúkhoz (és apához) vagy a lányokhoz (anyához) hasonlít-e inkább. Lehet, hogy más gyerekek az oviban cikiznék is emiatt.
2012. máj. 18. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!