23 hós fiam egyre jobban cumizik, nemhogy elhagyná, mit csináljak?
Korlátozd az alvások idejére a cumit. Lehet, hogy ő nem beszél, viszont azt jól érti, hogy Te mit mondasz neki. Amikor kezdené érte a hisztit, próbáld meg gyorsan elvonni a figyelmét, játssz vele sokat, ilyesmi.
Nem jön véletlenül kistesó? Vagy történt valami zűr, ami miatt most jobban kell neki?
Nálunk is ugyanez van, csak a én fiam még csak 18 hónapos. Eddig csak alváshoz használta, de már egyre többet lóg a szájában. Én is azt próbálom, hogy olyankor elvonom a figyelmét, játszunk, adok a kezébe valami rágcsát. Ez egy ideig bejön. Én szerintem el fogom rakni a cumikat (csak sajnos tudja, hogy hol a helye és ott áll előtte, kinyújtott kézzel és sírva hajtogatja, hogy hamma, hamma), hogy valóban csak alvásnál vegyük elő.
remélem sikerrel járunk a leszoktatásban, vagy legalább a visszafogásban! :)
A Szuperdadusos műsorban láttam:
létezik egy cumitündér, aki összegyűjti a sok cumit és elviszi olyan kisgyerekeknek, akiknek nincs. De az összeset!!! Fel akasztották a fára zacsiba, és cserébe a cumitündér reggelre hozott egy szép babát.
Szerintem ez nagyon aranyos, én is ki fogom próbálni és a legfontosabb, hogy bevált!!!
Én is ki fogom próbálni, ha a lányom akkora lesz.
15,5 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!