Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehetne venni egy kislányn...

Mit lehetne venni egy kislánynak 3. szülinapra, ha mondhatni szinte mindene megvan?

Figyelt kérdés

Na jó, mondjuk trambulinja nincs meg ugrálóvára, de csak azért mert nem fér el ....

a kislány örül mindennek, nem válogatós játék terén, de minek egy 16. baba már .... ???

konkrét választ nem ad arra, hogy Ő személy szerint mit szeretne ...

szóval ötletek????

2011. júl. 12. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Te kicsodája vagy egyébként?

No mindegy. Ami szerintem tuti nyerő, hogy adsz neki egy "meghívót" egy előre eltervezett napra, amikor kettesben elviszed pl. állatkertbe, vagy vidám parkba, vagy egy cukrászdába, ahol ő választhat, vagy amire vágyik, ezt Neked kell tudnod, vagy megkérdezned a szülőktől.

A személyes kapcsolat a legfontosabb, és legjobb ajándék, hiszen arra a pár órára "magadat ajándékoztad neki".

2011. júl. 12. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mesekönyv, matricás könyv (imádják) kifestő.
2011. júl. 12. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

nekem is az jutott eszembe, hogy elvinni olyan helyre, ahol még nem volt, ill. ahova ritkán megy.

budakeszi vadaspark pl, a melegben is kellemes

2011. júl. 12. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Megkérdezném ki a kedvenc mesehőse és vennék neki egy olyan ágyneműt vagy törölközöt,takarot,esetleg egy táskát.Én kisfiamnak és kislányomnak a Mesemix-röl rendeltem ágynemüket és törölközöket.Nagyon szépek.
2011. júl. 13. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!