Nem baj, ha a 6éves lányom dokumentumfilmeket néz?
Figyelt kérdés
Múltkor nővére Csernobilról nézett egy filmet, és a huga is bekapcsolódott. Nagyon érdekli. Mesekönyvek helyett inkább ismeretterjesztő könyveket lapozgat. Minden információt nagyon könnyen megjegyez, és rengeteget magyaráz nekem (múltkor a cunamik kialakulásáról beszélt 10percen keresztül). Ugye nem baj az, hogy az ő korában ez köti le?2011. júl. 11. 23:10
11/14 Vérszomjas pandamaci válasza:
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:17
Kb 2 éve a Balatonnál egy utcai árusnál a nagyobb lányom nézegette a műanyag játékdínókat, majd megkérdezte a vékonyka hangján az 50 év körüli eladónőt: Tessék mondani, van paraszaurolophusz?
Na azt az arcot amit az eladó vágott....
12/14 anonim válasza:
Szia!
Szerintem sem baj:)!
Az én 7 éves fiam is talán 4 éves korától folyamatosan állatos,tesztelős,hogyan készült műsorokat nézi.Így nyílik ki számára a világ.
Sokszor olyanokat kérdez,hogy nem győzök utána kutatni a neten:)!
A könyves polca is csak hasonló témájú könyvekkel van tele.
13/14 anonim válasza:
Persze, hogy nem baj. sok érdekes dolgot láthat. Csak legyen vele ott valaki, és tegye helyre, a "10000 év múlva egy kisbolygó ütközhet a földünknek" jellegű rémisztgetéseket. Ezeken a csatornákon néha még egy felnőttnek is nehéz kibogozni, mi a tény, és mi a feltételezés, amit dr. XY, a NoName amerikai egyetem címzetes professzora ad elő. A szegény néző fejében meg összekeveredik az egész.
14/14 anonim válasza:
szerintem nem lesz ebből semmi gond,ezekből már legalább tanul is valamit,egy 6 évesnek már nem kéne csak mesét nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!