Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyermeketek hány kg,...

2 éves gyermeketek hány kg, hány cm, mekkora a lába és mennyire beszél már? (elsősorban a kisfiúk)

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 22:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

két éves múlt májusban

95 centi, 14,5 kg, 24-es lába van

szobatiszta és ágytiszta, mindent ért, de a a beszédet nem viszi túlzásba (mármint az érthetőt), kb. 30 szó van, amit mond, de napról napra próbál új szavakat mondani, és utánozni, amit mondok...

a tied? :) mert gondolom ezért kérdezted :)

2011. júl. 7. 22:34
 2/10 anonim ***** válasza:

2 éves múlt májusba.

95 centi 13,5 kiló 24-es lába van.

Napról-napra egyre szebben beszél.Már nem csak kétszavas mondatokat mond.Vagy 150-200 szót használ tudatosan.

A szobatisztasággal viszont hadilábon állunk.De már most nem is fogok foglalkozni vele,mert mondták is a gondozónők a bölcsibe,hogy majd ott megtanulja, augusztusba kezd.

Szépen eszik egyedül,iszik pohárból.Már próbál öltözni is.A bodyt a pólót és a pulcsit fel tudja venni félig.Nagyon ügyes kisfiú,de már várom,hogy mennyit fog a bölcsibe fejlődni.

2011. júl. 7. 23:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Én már többször panaszkodtam itt hogy még mindig nem beszélünk.

Tehát júniusba volt 2 éves:93cm és 11kg.Arányos egy gyerek nem sovány de sokan elcsodálkoznak hogy csak ilyen könnyű a súlya.Ana(anya),ne(nem),gó(gól(-on kívül semmit nem mond még alapszavakat sem.Vittel orvoshoz,de mind azt mondta hogy csak lusta mert értelmileg nagyon is okos.Bármit elmutogat,megért de nem beszél.Kérdező:a ti méreteitek mekkora??

2011. júl. 7. 23:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Juniusban volt 2 éves 96cm,15,5kg,25-ös a lába.Már kezd mondatokban beszélni igaz van olyan szó amit csak én és apa ért,/cukkini-cunicicci,Laura-vauva,stb és mikor ezeket mondatokba rakja nagyon aranyos ahogy mondja.Pelenka még van napközban már probálom bugyiba hagyni de mindig pelepisil.Pedig már régota használjuk a wc.De nem aggodok még rajta ráérünk még.
2011. júl. 8. 05:54
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Februárba volt 2 éves. 100 cm, 15 kg körül van. 26-os láb. Kb. 1 hónapja beszél mondatokban is, addig csak szavakat mondott.
2011. júl. 8. 06:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Szeptember végén lesz 2 éves kisfiam. Kb. 88 cm, 13,5 kg, épp most vettem neki 24-es szandit, és egész nap beszél megállás nélkül, szinte a seggén veszi a levegőt. Egyre több szót rak össze a mondatokban, és hála égnek alig sejpít (r és l - ezeket sokszor j-nek ejti). De alapvetően annyira tisztán beszél, hogy idegenek is nagyon könnyen megértik. Persze vannak érdekes szavai, amiket én tudom, hogy mit jelent, de mások kérdőn néznek rám, pl. (ezeket imádom tőle, annyira aranyos, ahogy mondja): beíttom - beindítom, ajugúbba - alagútba, gombóját - gombját, bugojót - buborékot, töjűköjőző - törülköző, memmézem - megnézem, bejecébe - medencébe, ubajon - udvaron, cejeszént - cseresznyét, jiattó - riasztó, naját - nahát, kadde - kapd el. :)
2011. júl. 8. 07:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Azt lehagytam, hogy a szobatisztaságtól - úgy érzem - fényévekre járunk. :( Nem akar bilin ülni, azonnal felpattan róla, nem akar wc-szűkítőn ülni, csimpaszkodik a nyakamba, le akar róla szállni, viszont sokszor szól nekem kaki után, hogy cseréljem a pelust. Tegnap nem adtam rá pelust délután, és inkább visszatartotta a pisit. Sem a kertben nem akart pisilni, sem bilibe, sem vécébe - várt, amíg ráadtam egy pelenkát. :(
2011. júl. 8. 07:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

14 kg,95 cm,24es a lába.Mindent beszél már elég régóta,verseket is mond (pl. a micimackót végig,az összes versszakával:-)

Itthon már nincsenek balesetek,kint még előfordul,éjjelre még kap pelust.

2011. júl. 8. 10:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
jövő hónapban tölti a 2évet, még nem beszél csak mutogat, nagyon sok szót egyszer- kétszer mond aztán mintha elfelejtené, nem használja, lusta. 90 centi, 14kiló és 24es a lába. A szoba tisztaságot most próbálgatjuk.
2011. júl. 8. 12:35
 10/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a választ!

Mi tegnapelőtt voltunk a 2 éves mérésen, és gondoltam kíváncsiskodom, kinek mekkora a gyerkőce :)

Az enyém 91 cm és 13,5 kg. (de csak kb, mert nagyon sírt, alig tudtuk megmérni)

De a lába mini, 21-es csak :)

Ő már egy kicsit "beszélget" 2, esetleg 3 rövid szót összerak. pl

én: éhes vagy?

ő: éhes. tészta? van? :D

Minden autóra azt mondja hogy "jönó" :))) (Renault)

A szobatisztaság nálunk zéró, sehogy nem állunk, egyáltalán, ha bekakilt, akkor kiabál, hogy jajajaj kaka szari :))) de ennyi. Rá sem ül a bilire, ha meztelenül bepisil, akkor csak nevet rajta.

Még egyszer köszönöm a válaszokat! Szép napot nektek!

2011. júl. 8. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!