2 éves gyermeketek hány kg, hány cm, mekkora a lába és mennyire beszél már? (elsősorban a kisfiúk)
két éves múlt májusban
95 centi, 14,5 kg, 24-es lába van
szobatiszta és ágytiszta, mindent ért, de a a beszédet nem viszi túlzásba (mármint az érthetőt), kb. 30 szó van, amit mond, de napról napra próbál új szavakat mondani, és utánozni, amit mondok...
a tied? :) mert gondolom ezért kérdezted :)
2 éves múlt májusba.
95 centi 13,5 kiló 24-es lába van.
Napról-napra egyre szebben beszél.Már nem csak kétszavas mondatokat mond.Vagy 150-200 szót használ tudatosan.
A szobatisztasággal viszont hadilábon állunk.De már most nem is fogok foglalkozni vele,mert mondták is a gondozónők a bölcsibe,hogy majd ott megtanulja, augusztusba kezd.
Szépen eszik egyedül,iszik pohárból.Már próbál öltözni is.A bodyt a pólót és a pulcsit fel tudja venni félig.Nagyon ügyes kisfiú,de már várom,hogy mennyit fog a bölcsibe fejlődni.
Én már többször panaszkodtam itt hogy még mindig nem beszélünk.
Tehát júniusba volt 2 éves:93cm és 11kg.Arányos egy gyerek nem sovány de sokan elcsodálkoznak hogy csak ilyen könnyű a súlya.Ana(anya),ne(nem),gó(gól(-on kívül semmit nem mond még alapszavakat sem.Vittel orvoshoz,de mind azt mondta hogy csak lusta mert értelmileg nagyon is okos.Bármit elmutogat,megért de nem beszél.Kérdező:a ti méreteitek mekkora??
14 kg,95 cm,24es a lába.Mindent beszél már elég régóta,verseket is mond (pl. a micimackót végig,az összes versszakával:-)
Itthon már nincsenek balesetek,kint még előfordul,éjjelre még kap pelust.
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a választ!
Mi tegnapelőtt voltunk a 2 éves mérésen, és gondoltam kíváncsiskodom, kinek mekkora a gyerkőce :)
Az enyém 91 cm és 13,5 kg. (de csak kb, mert nagyon sírt, alig tudtuk megmérni)
De a lába mini, 21-es csak :)
Ő már egy kicsit "beszélget" 2, esetleg 3 rövid szót összerak. pl
én: éhes vagy?
ő: éhes. tészta? van? :D
Minden autóra azt mondja hogy "jönó" :))) (Renault)
A szobatisztaság nálunk zéró, sehogy nem állunk, egyáltalán, ha bekakilt, akkor kiabál, hogy jajajaj kaka szari :))) de ennyi. Rá sem ül a bilire, ha meztelenül bepisil, akkor csak nevet rajta.
Még egyszer köszönöm a válaszokat! Szép napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!