Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szoltok az olyan anyukához...

Mit szoltok az olyan anyukához, aki heti 3szor ebédet rendel, és csak a többi napon föz magukra, és a 2 éves gyerek is azt eszi?

Figyelt kérdés
csak azért kérdem, hogy az jo a 2 éves gyereknek a néha hozatott ebéd?
2011. júl. 7. 15:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha megszületik a harmadik gyerekem én örülök ha a császár után fájó hasi sebemmel el tudom látni, nem hogy még főzögessek. Az első hónapokban tuti úgy fogom rendelni az ebédet.
2011. júl. 7. 15:44
 12/20 anonim ***** válasza:

Most azt vártad, hogy jól leszóljuk az anyukát, mert merészeli megtenni, hogy nem főz minden nap???

Semmi rossz nincs benne, még ha minden nap azt enné az a gyerek, akkor se lenne baja. Szerinted mérgezik?

Kicsit gondolkozz el azon, hogy gyerekek százai éheznek ma Mo-n.

Na, azoknak lesz bajuk, de ennek a 2 évesnek semmi.

2011. júl. 7. 15:52
 13/20 A kérdező kommentje:
nem, csak ugy furcsálltam. bár finoman rákérdeztem, szoktatok rendelni ebédet? azt mondta, igen, azért mert van intézni valója, vagy egyszerüen csak a gyerekkel akar több idöt tölteni, szokta vinni játszoházba,. igazábol csak azt furcsálltam, hogy mezást is eszik a 2 éves gyerek.de nem vagyok irigy.
2011. júl. 7. 16:13
 14/20 A kérdező kommentje:
gondoltam, ha mások is furcsállják,talán kedvesen szolnék neki.csak a joindulat beszélt belölem.bár jo cég sszállitja,mert ugye a szomszédunk, és látom a kocsit, amikor hozza nekik az ebédet.
2011. júl. 7. 16:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen szomszédoktól mentsen meg a jó isten. A saját portádon söpörj, légyszíves.
2011. júl. 7. 16:19
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, rossz szomszédság török átok.

Szegény anyuka, jól kifogta az ilyen kotnyeles szomszédot. Hányinger. Még az ételszállító autót is lesed?

Egyébként tényleg, ha bölcsis lenne a gyerek, szerinted milyen kaját kapna? Nem menza kaját? Mi a különbség? Egy két éves már nem csecsemő, hanem kisgyerek.

2011. júl. 7. 16:25
 17/20 A kérdező kommentje:
higgyétek el az ilyen nem rossz szomszéd. jo ha van, aki figyeli a dolgokat.Pl:akár egy csavargo jelenléte is lehet. de most nem ez volt a kérdés.arra válaszoljatok. köszönöm.
2011. júl. 7. 16:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Akkor en logok ki a legjobban a sorbol mert en sosem fozok. :) 17 honapos a kisfiam es bolcsis, o ott eszik, en a munkahelyemen es a ferjem is a munkahelyemen. Finoman foznek nincs vele semmi gond es felet a cegem fizeti igy szinte fillerekert eszek. :) Hetvegen meg azert nem fozok mert orulok, hogy vegre a csaladommal vagyok, jatszunk, kertben pancsolunk. Nem fogk a konyhaba tenni venni. :) Na jo, neha grillezunk meg bogracsozunk ha jonnek a baratok de annyi. Vasarnaponkent neha tekergunk meg elmegyunk pizzazni vagy etterembe. Persze vacsorara neha osszeutok egy tojas rantottat vagy virslit, melegszendvicset salatval stb...
2011. júl. 7. 16:46
 19/20 anonim ***** válasza:
mégis mit szolnál nekik?hogy ne tessék rendelt ételell etetni a gyerekeket,mert nem tesz jót neki?és szerinted hány másodőperc alatt vágják rád az ajtót??mi fitty fenééért divat más dolgába avatkozni?miért fáj az neked hogy ők igy csinálnak,adjak egy jó étterem tel számot ahonann te is tudsz rendelni?
2011. júl. 7. 16:57
 20/20 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne jó? Annyira birom,hogy a hozatott ebéddel mindenkinek fenntartásai vannak,hogy jaj mi lehet benne,biztos televan adalékanyaggal meg méreggel,stb

bezzeg a menza az milyen kibäszott finom és egészséges,mint azt gondolom mindenki tapasztalta:D:D:D:D

2011. júl. 7. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!