Mi lehet az oka, hogy ennyire zárkózott egy 4,5 éves kisgyerek?
Barátnőm kislányáról van szó. Akárhányszor jönnek hozzánk, itt vannak 2-3 órát, a kislány egy mukkot nem szól. Az én lányom próbálna vele játszani, de ő egyáltalán nem akar. Csak ül, egy szót sem szól. Ha kérdezek valamit tőle, csak néz rám. Még az én gyerekem sem tud vele beszédbe elegyedni, pedig nagymamám szerint "gyereknek gyerek a barátja".
Másfél éve ovis, anyukája szerint nem szeret járni egyékbént.
Vajon miért ilyen?
Mi még nem voltunk náluk (nagyszülőkkel élnek együtt, így kényelmesebb, ha ők jönnek hozzánk).
Anyukája szerint otthon sokat beszél.
Én még soha nem hallottam a hangját :( Kérdezek tőle valamit, pl mi a jeled az oviban, és csak néz rám, vagy elfordul, egyáltalán nem szólal meg :(
De az oké, hogy velem nem beszélget, de a kislányommal sem.
Úgy szeretném, ha jól érezné magát nálunk, és itt is felhőtlen lenne, szeretnék neki segíteni. Hogyan lehetne?
Én a mai napig ilyen zárkózott vagyok.
Elmúltam 30 és van 2 gyerekem. Ők nem ilyenek, szerencsére. Sajnos nem tudom mi az oka a zárkózottságomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!