Kisgyermekek ragozási problémáiból vagy szókeveréséből Nálatok is vannak vicces történetek?
Húgom őt éves fia megkérdezte az anyjától:
"Ha neked nincs pucud, mivel pisilsz?"
Jó a nunis!! :) Nálunk így jött le: Meglátta a szomszéd Balázst pucéron, és még sose látott kukit előtte (de elméletben tudja, hogy a lányoknak nunijuk van, a fiúknak meg kukijuk).
Szalad lélekszakadva: Anyaaaa, a Balázsnak nincs nunija!!
Amióta megszületett a kishugicája azóta a kukac-punci kérdés az én fiamat is mód felett foglalkoztatja.
Amikor kicsi voltam nekem is puncim volt.
A fiúknak kukacuk van a lányoknak meg majd lesz kukacuk.
Kérdezem, mikor lesz a lányoknak kukacuk? Majd ha megnőnek.
Csenget a postás, fut a kapuba. -Mit hoztál nekem? -Neked semmit. -Akkor minek jöttél ide mihozzánk? - Mert apukádnak hoztam levelet. Átveszem, mire Ő: -Hazudtál, ez nem is levél csak egy boríték!
Apukámat bajszos papának hívja. Mondom neki, hogy pusziltat a mama. Melyik mama, a bajszos mama?
Kérdezik tőle: -Hogy hívják a kistesót. -Hugi. -De mi a neve? -Tesó. -Hogyan hívod? - Mondom hogy tesó. -Akkor anyukád hogy szólítja? -Pinavirág. Többet nem kérdezett a nénike!
Megint pizsilamama,
meglátta a vázában a virágokat, pár napja ott voltak már, mire a kisfiam megjegyzi, "édeszanyám, dobd ki a világokat, el vannak heredve"
Jaj, látom más gyereke is mondja azt, hogy "tiem" az enyém helyett :) Mondjuk ezt már csak ritkán mondja, de haláli :D
A fiamnál inkább azon szoktam nevetni, hogy néha olyan "komoly" szavakat használ 4 éves létére, hogy hihetetlen, és mindezt olyan vicces ábrázattal tudja előadni :) Pl. múltkor a kádban játszott, és magyarázott hozzá: "ide most behelyezem ezt a kacsát", meg tegnap az orrom alá dugott egy ecsetet, és ezt kérdezte: "anya, ezen milyen bevonat van?". Ja, meg ma szólt nekem, hogy "légyszíves állítsd elő a vacsorámat" :D Hát igen, asszem ez már érezhetően annak a hatása, hogy a kedvenc műsora a Hogyan készült? (How it's made?), megvan belőle kb. 70 rész és kívülről tudja őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!