Kisgyermekek ragozási problémáiból vagy szókeveréséből Nálatok is vannak vicces történetek?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2,5 éves kora körül már mondtuk neki, hogy nem azt kell mondani 2 éves vagyok, hanem kettő és fél. El is kezdte mondogatni szépen. Másnap anyukám kérdezi, hogy hány éves vagy, erre nagy büszkén rávágja: ésfélkettő. Végül is minden szó stimmel, csak rossz helyen van.2011. júl. 6. 13:33
11/31 A kérdező kommentje:
Anyós eszik, fiam megkérdezi tőle: van valami a fejedben?
2011. júl. 6. 14:06
12/31 anonim válasza:
Hát nem ragozás, de aranyos szerintem:
anyukám arcráncaira mondta a lányom: "mama, eltörtél?"
2,5 éves :)
Ma mondta, mert hazafele kanyarodtunk séta közben, hogy "már haza megyünk is?" (már haza is megyünk?)
ilyen sok van, de persze most nem jutnak eszembe :)
13/31 A kérdező kommentje:
Nagyon édes beszólások vannak minden gyerkőcnél.
2011. júl. 6. 14:14
14/31 anonim válasza:
2,5 éves lányom sértődötten, mikor kinevettük: "Ez baromira nem RÖHÖGCSÉGES" :)
15/31 anonim válasza:
röhögcségest mi is használtuk nagyobb korunkban.
Viszont mikor kicsi voltam, azt mondtam a nagymamámnak, szegénynek: Mami, miért ilyen sok a bőröd?
16/31 anonim válasza:
előző vagyok (a röhögcséges) szóval ha mondjuk, hogy jót röhögtünk, mindig kijavít, hogy nem röhögtünk, hanem nevettünk :) Ennek ellenére jól kikombinálta ezt a röhögcséges szót :)
17/31 anonim válasza:
2 éves fiam:
-Apa, hol vagyunk?
-Étteremben.
-Nem is a tiéd hanem anyáé!!!
18/31 anonim válasza:
pizsilamama vagyok,
Múltkor anyósomnak fájt a lába. Édesanyámnak elmondta, hogy "mamának fáj a túlsó lába"
20/31 anonim válasza:
Kutyát sétáltat a szomszéd csaj. 2,5 éves lányom nagy öntudattal megszólal: "Ott megy Folti! Sétáltatja az ANYUKÁJA" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!