Egy 2,5 éves kisfiúnak mekkora biciklit vegyek?
Figyelt kérdés
Kb 93 cm most a kisfiam. A triciklijét már szerintem kinőtte, kis pótkerekeset szeretnék neki, de nem tudom hány colosat kéne. Köszönöm a válaszokat!2011. júl. 4. 14:19
1/2 anonim válasza:
Most a 12 colosat tudná használni, ezekhez lehet kapni pótkerekeket, amik segítségével meg tud tanulni biciklizni. Sajnos ez túl sokáig nem lesz jó, kb. 4-5 éves korára már 16 colos lesz az ideális, de akkorra már fog tudni biciklizni. De általában lehet azokhoz is kapni pótkerekeket.
2/2 anonim válasza:
Most a 12 colos lenne a neki való, de sajnos ez a méret nem sokáig jó.
Nekem 2 éves korára kapta a kisfiam a 12-eset ajándékba az egyik nagymamájáéktól, de alig használta pár hónapot, mert jött az ősz... és a következő tavaszra már nagyon kicsi volt. Most 3 éves múlt éppen, de már a 16 coloson teker, mert ugye venni kellett neki egy nagyobbat. Mondjuk elég magas kisfiú, olyan 103 centi körül van jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!