Más babájának arcán is volt a 15hónapos oltás után kiütés? A többi lent.
Neked nem mondták, hogy ha bármi szokatlant észlelsz, mutasd meg orvosnak?
A fiamnak például hirtelen megfázás szerű tünetei lettek nagyon magas csillapíthatatlan lázzal.
A barátnőm kislánya apró kiütésekkel lett tele, nem olyannal mint amit írtál.
A kisebbik fiamnál volt sok apró kiütés, de nem az arcon, hanem a karján, a könyökhajlatban. Többször voltunk bődokinál, mire kiderült mi is az és mi okozta. Naná, hogy a 15 hós oltás:(
Szia!
Az én kislányomnak magas láza lett és rettenetes hurutos volt az oltás után. Én a kiütéseket azért megmutatnám egy bőrgyógyásznak, az nem árthat.
Első vagyok. Nem lecseszést írtam...
A telefonálás nem azonos az orvossal, attól hogy telefonáltál nem tudják megmondani látatlanba, hogy mi az.
A 15 hónapos oltás durva dolgokra képes, nem hülyeségből írtam, hogy mutasd meg orvosnak!
De hogy lecseszés is legyen benne: én biztos nem halogattam volna 1 napig sem, nem hogy 3 napig!
Tudom, hogy nem szereti senki se a gyereket orvoshoz vinni, mert ott bármit összeszedhet pluszban, de 3 napig ilyen kiütések nem jelentenek jót. Bármelyik oltás mellékhatása nem tarthat 1-2 napnál tovább, még a rettegett 15 hónapos oltásé sem.
Nem-e?
Ne mondj ilyet, mert nálunk 6 hétig tartott, ahogy jött, úgy el is műlt egyik napról a másikra. És a leírásban is szerepel, plusz a bőrdoki is mondta, hogy általában 6 hétig tart. És igaza volt.
Nálunk is úgy volt, hogy egyik nap több, majd köv. nap kevesebb, majd megint több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!