Más babájának is volt csomó a combján oltás után?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptuk a 4 hósat+prevenár második részét a combikákba!Mindkettő piros és tapintásra csomós,bár a prevenár pirosabb és csomósabb!Ma délutánra 37.7, tegnap pedig egyszerre kapott kúpot.Borogattam is neki,de a csomó aggaszt.Eddíg egyiknél sem volt gond.Hasonló tapasztalat?valami tipp hogy mit csináljak a csomó ellen,már maszíroztam is amennyire engedte,de sír szegénykém,meg borogattam vizes ruhával és kamillával is,de eddíg semmi,vagy ne legyek türelmetlen,több idő kell?2010. júl. 15. 16:14
1/4 anonim válasza:
Szia! A csomó azért van, mert megfestítette a kis izmát, amikor kapta a szurit. Az enyémnek is egyik szurinál volt ilyen csomó. Én minden szuri után, amikor hazamentünk, hideg vizes vattát tettem a szuri helyére, és az bentmarad a következő pelenkacseréig, és akkor is kicseréltem a vizes vattát. Ez így ment a szuri napján, hogy ne legyen neki csomó. De ez ellen már nem tudsz sokmindent tenni, 1-2 nap múlva fel fog szívódni, ne aggódj.
2/4 anonim válasza:
Fel fog szívódni, vagy nem... Én azért aggódtam mindig a szuriknál, mert a családban van, akinek a csomó helyén kis "lyuk" maradt a lábában. Nekünk mindig mondta a doki, hogy ahogy hazaérünk egyből masszírozni neki, aztán hideg vizes borogatás. Nem is lett soha csomós.
Azért próbálgasd neki szétmasszírozni, amennyire csak engedi és hátha felszívódik pár nap múlva.
3/4 anonim válasza:
Én kisfiamnak is ez az oltás csomósodott be,meg piri volt.Neogranormonnal kenegettem,meg borogattam,majd 3 hét után múlt el.Már aggódva hívtam doki nénit,de mondta semi gond ez előfordul.Én úgy borogattam-nagyon bejött módszer,itt olvastam-zoknim végét levágtam-ez tartja a borogatást.Ruhazsepit bevizeztem,be a hűtőbe ez a lábra,ráhúztam a zoknit,hajgumi is lehet,csak ne szorítsa és ezzel tudott ficánkolni nem esett le neki.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtok!Már valamivel kissebb a csomó,meg nincs hőemelkedése a drágámnak,nem is fájlalja,hát remélem nyomtalanul eltűnik.Csak annyira félti őket az ember ugye,meg még nem is volt eddíg ilyen problémánk,se a nagylányomnál,meg a picurnál is ez az első ilyen.Köszi a tippeket,próbálkozom tovább!Szép napot mindeninek!
2010. júl. 18. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!