IX. Ker Fehérholló utcai böliről mi a tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Szeret a gyermeked oda járni? Mit kell vinni? Pl ágynemű kell-e, milyen váltóruhát kérnek, mik a költségek (ebéd, gyümölcs, csoportpénz stb.) Minden információ érdekel! Köszi!2011. jún. 30. 17:46
1/13 anonim válasza:
Szia. Épp most ballagtunk el onnan, így frissek a tapasztalataim. Nagyon, nagyon szerettük őket, ugyanolyan nyugodt voltam napközben a munkahelyemen, mintha a fiam az apjával lett volna, tudtam, hogy vigyának rá, odafigyelnek mindenre, szeretik. Ki lesz a gondozónéni? Ágynemű nem kell, váltóruha az életkornak megfelelően (nem tudom, mennyi idős a lányod/fiad, de például amikor tanult az enyém egyedül enni, akkor felsőből vittünk többet, amikor szokott le a pelusról, akkor bugyiból meg nardágból, szóval váltóruha értelemszerűen), a kajapénz, ha minden nap járt (tehát nem volt otthon abban a hónapban betegség miatt) kb 9 ezer körül (már nem emlékszem, mennyi a napidíj) és mi nem egyenként vittük a tisztasági dolgokat, hanem havi ezres és így nagy tételben meg tudta venni az SZMK-s szülő, így olcsóbb volt. Gyümölcs külön nem KELLETT, de örülnek neki, mert annyival is több jut a gyerekeknek. Az én fiam 1 éves korától 3,5 éves koráig járt oda, de tényleg csak azt tudom mondani, hogy ennél jobbat nem is tudnék ajánlani. Emberiek és szeretik a gyerekeket. Nevelési tanácsot is sokszor kértem és sose csalódtam. Ha bármi kérdésed van még, szívesen válaszolok.
2/13 anonim válasza:
Le tudna irni valamelyikotok a bolcsi telefonszamat? Ez ugye a IX. keruletben van?
3/13 anonim válasza:
bocsi most latom hogy irtad hogy a IX. keruletben van
5/13 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszönöm, nagyon megnyugtattál. Bár eddig is nagyon jó benyomásom volt. Nem tudom, melyik csoportba fog kerülni, mivel még az sem biztos, hogymikor, de jó eséllyel hamarosan. Azt hiszem, a vezetőnénivel beszéltünk (Marika néni, ha jól értettem), és nagyon jóindulatű volt velem, a gyerekkel is kedvesen és természetesen beszélt, annyira jól esett az eddigi négy sikertelen ovis kísérlet után, ahol szintén udvariasak voltak de nagyon lerázósak. 2,5 lesz augusztusban a kislányom, 3 éves kortól szerettem volna ovit, de mivel nem veszik fel, így marad a böli. Most már úgy látom, jobb is. Még egyszer nagyon köszönöm.
2011. júl. 1. 15:02
6/13 anonim válasza:
Igen, a gyerekek Mari-nak hívják és imádják. És ez a jó szó: természetesek, nem nyalnak a gyereknek, amíg a szülő látja, hanem tényleg szívvel-lélekkel, de normálisan. Volt, hogy mentem az udvari részen és nyitva volt Mari irodájának ablaka és hallottam, hogy mondja a fiamnak, hogy tegnap sütöttem sütit (otthon!) és hoztam neked, mert tudom, hogy szereted! és nem vagyunk csókosak, nem ismerősöm, semmi. Más gyerekkel is ezt csinálja. imádom.
7/13 A kérdező kommentje:
Van még kérdésem :) Jó sok: Mi az időbeni korlátozás a napi ott-tartózkodásra? Meddig szokott tartani a beszoktatás? Mikor, milyen gyakran kérnek munkáltatói igazolást? Hány gyerkőc van egy csoportban és hány nénivel? Nyári szünet milyen hosszú, és az egyéb szünetek? Más most nem is jut eszembe, de tleg minden érdekel.
2011. júl. 1. 15:06
8/13 anonim válasza:
Ha jól tudom, reggel hattól este hatig van nyitva. Beszoktatás nekünk (Gyöngyinél, de ez gondozónő-függő)3 hét volt.
9/13 anonim válasza:
Munkáltatói alapból kellett. Egy csoport kb 12-15 fő, két gondozónővel.
10/13 anonim válasza:
Nyári szünet 5 hét, azon kívül téli szünet van a két ünnep között. Bocs, hogy így szakaszosan válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!