Más kisgyerek is szereti a mulatós zenét?
3 éves lesz a lányom ősszel, és imádja a mulatóst. Apja többször bekapcsolta a Nóta tévét, (mert más értelmes nem megy sokszor), és úgy megszerette a lányom, hogy sokszor azt kéri. Kecdvence a Hull a szilva. :-)
Kívülről fújja, úgy csinál mintha lenne mikrofonja és táncol közben. De tud már több szöveget is.
Szerintetek árt neki?
Őszintén? A 4 hónapos kislányomat sokszor az esti nyűglődésnél csak és kizárólag a Nóta Tv nyugtatja meg. :) Nagyon szereti, olyankor egyből abbahagyja a sírást, és nézi ezerrel.
Hidd el, baja nem lesz tőle. Legalább magyar dalokat is ismer. :)
Az én fiam is szereti a múlatós zenéket.Nem is igazán hallgat meg más zenét.És 16 hónapos kora óta minden délután csak a múlatós zenére hajlandó elaludni.Most 25 hónapos.
Én meg férjem teljesen más zenei stílust szeretünk. Jazz, blues, rock, metál...stb...nagy rockker motorosok voltunk a gyerek előtt, 9 évig.Minden motoros talin ott voltunk, meg rengeteg koncertre jártunk.A poén az egészbe még nálunk az,hogy a kisfiúnk úgy fél a motoroktól,hogy borzalom.Egyenlőre kicsi az esélye annak,hogy motoros lesz.Inkább táncos, vagy mulatós zenész:)
:-)
Örülök hogy nem csak az enyém szereti, szerintem sem árt neki, esetleg azért gondoltam hogy valakinek nem fog ez tetszeni, mert sokszor nem épp a legjobban felöltözve táncikálnak a csajok a háttérben. Bár eddig észre sem vette szerintem, sosem beszélt róla.
Annyira aranyos mikor táncol, rázza a popóját és énekli a szöveget. Szépen beszél, de a kedvenc éneke nála így hangzik: "Hulva szilla a fáról....." Ez az is marad azt hiszem, még nekünk is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!