Hogyan lehet buszozni kisgyerekkel- 2 éves?
a kötekedő vagyok .))) én is úgy szoktam hogy ameddig elvannak a kocsiban addig nem bolygatom őket, ha elunják akkor különülésre ültetem ha sok hely van magam mellé, vagy ölembe és onnan jön a kreativitás... Nézelődés az ablaknál, énekelés halkan, mese, stb.
Nekem sokszor próbálnak segíteni, de sok köszönet nincs benne, mert a legtöbb ember azt sem tudja hol kell megfogni a kocsit. Volt olyan, hogy a mózesből majdnem kirepült az egyik azóta nem engedem, hogy segítsenek csak ha előtte volt idő hogy megmondjam hogy majd hol fogja meg.
Köszi a válaszokat, egyébként én nem vettem kötekedésnek kedves kötekedő, tudom az ikres anyukák belevalóbbak, mert bizonyos szinten rá vannak kényszerítve hogy azok legyenek:) hát én meg inkább megtervezek minden lépést, hogy ne érjen meglepetés.
Babakocsit sajna muszáj vinnem, mert több napra megyünk is kelleni fog, de anélkül szerintem is könnyebb lenne!
Milyen jó válaszokat kaptál, nekem is hasznosak voltak :)
Én is ilyen mindent megtervezős, minden lehetőséget alaposan végiggondolós vagyok, erre mások azt mondják, hogy felesleges körülményeskedés :)
Viszont azt nem tudom, hogy egy olyan sárga buszon, ahol csak a középső ajtónál lehet felszállni a babakocsival és a sorok között nem férni el vele, hogy lehet jegyet venni? Simán ott hagyjátok a babátokat a babakocsiban, míg előrementek jegyet venni? Vagy kiveszitek arra az 1 percre?
Amúgy 2 évessel én is úgy csinálnám, hogy a babakocsit összecsuknám és a csomagokkal együtt a csomagtartóba tetetném, csak egy kistáskát tartanék magamnál, amiben az útra szükséges holmik lennének (enni-, innivaló, pelus, popsitörlő, mesekönyv, játék, stb).
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!