Délelőtt is lementek a játszótérre, meg du. Is a gyerekkel? Hogy tudtok megfőzni?
Mi kétszer járunk.
Délelőtt fél 10-től 12-ig, délután pedig fél 5-től fél 6-6-ig.
Vagy reggel főzök vagy rendelem a kaját. Sütni is szoktam, amikor alszanak 1-től 3-ig (két gyerekem van).
Szia!
Egy 2éves kisfiam van, aki igen rossz alvó.Minden délelőtt kimegyünk vagy a játszóra, vagy a nagyszülőkhöz(közel laknak és nagyon szeret ott lenni)és boltba.Előtte 9-10óráig rendet rakok, mivel minden nap itthon vagyok nem kell órákig takarítgatni(de mosogatás, porszívózás,portörlés az mindennapos) és indulunk is a "levegőre".Fél egy fele alvás(jobb esetben)én addig főzök,ha előző nap nem főztem meg. Ha 2-ig alszik az már nálunk jónak számít; felkel, eszik és 3-4felé kimegyünk , ha jó az idő sétálunk, és 2 játszó közül megnézzük azt ahol nincs tömegnyomor, mert attól én is herótot kapok(50négyzetm-en 100gyerek).Ha tömve van csak csavargunk, vagy hazajövünk és itthon játszunk, jön a férjem 4,5 felé és vele játszik.
Ha dél körül nem akar aludni segít főzni, ő a kukta :)
ha nyűglődik,míg el nem alszik nem főzök. Szerintem nem kell minden nap kötelezően játszóra vinni, a lényeg h levegőn legyen és kifáradjon a déli alvásra.Persze ,ha tehetem útbaejtem a játszót, hogy a gyerekekkel lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!