írnátok programot 1,5 éves lányommal hova tudunk menni pesten?
Figyelt kérdés
debreceni vagyok,ha tudnátok részletes dolgokat írni,arra gondolok,hogy láttam,h írta valaki,hogy fogaskerekűs kirándulás...mit takar ez?nem ismerem pestet:-)2011. jún. 27. 23:32
2/9 anonim válasza:
Fogaskerekű az egy jármű,ami a moszkva tértől nem messze indul, fogaskerekekkel megy. Ezzel fel lehet menni a libegőig,és a libegővel menni egy kört. Érdekes lenne a kislánynak esetleg az állatkert. Nagyon nagy,szép,állatsimogatóval mindennel,lehet tevegelni,pónilovagolni, ott van mellette a városligeti tó is ott lehet csónakázni,sétálni,kacsákat etetni. Esetleg ha szereti a cirkuszt oda is mehettek pihenésképpen. Margitszigetre bringóhintózni esetleg.
4/9 anonim válasza:
Városliget, vagy állatkert. A kettő együtt szerintem sok neki. Libegőn lehet hogy félne.
Ezek biztos tetszenének neki.
Cirkuszba meg nehogy elvidd ennyi idősen! Nagyon hangos az előadás, 4 éves kortól ajánlotta nekünk a cirkuszos hölgy.
5/9 anonim válasza:
Tropicarium a Campona-ban is nagyon jó program.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi:-)DE JÓKAT ÍRTATOK,TÖBB NAPRA MEGYÜNK PESTRE,ÍGY JÓ A SOK PROGRAM!!!
2011. jún. 28. 07:21
8/9 anonim válasza:
Elmehettek még a Margitszigetre is, ott is jókat lehet sétálni, és ott is van egy kis állatkert.
9/9 anonim válasza:
a vasúttörténeti park is nagyon-nagyon jó hely és közel van a városligethez kocsival. ha városligetbe mentek, ott van az állatkert, halastó, játszótér és a petőfi csarnokban repülőkiállítás, mellette pedig ott van a közlekedési múzeum. az állatkerti játszóház is nagyon jó, ha esetleg esős időtök lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!