Mi a véleményetek a szobatisztaságra vezetés arról a módjáról, mely szerint mától nincs pellus tessék a bilibe csinálni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 13:39
11/13 anonim válasza:
A mi fiunknál mindenben ez a módszer válik be.
A babakocsit is egyik napról a másikra hagytuk el, a cumit is, és a pelust is.
Az első kettőt egyáltalán nem hiányolta egy percig sem, pedig nagy cumis volt, állandóan a szájában lógott, talán egyszer, ha kérte utána.
A pelussal mindent kipróbáltunk, sajnos költöztünk is közben, ami megzavarta, de végül 3 és fél éves volt, amikor úgy döntöttem, hogy elegem van a könyörgésből, és szimplán csak "ideje" nincs kimenni a wc-re. 1-2 napig még kapott alváshoz, aztán akkorra sem. Kb 3x volt balesete, és egyáltalán nem sérült a lelke ezektől. Egyszerűen csak van olyan ember, akinek ez használ. Nyilván egy másfél évestől nem venném el a pelust semmiképp.
12/13 anonim válasza:
Első vagyok. Írtam, hogy nem hiszem, hogy bárki is úgy csinálja, hogy egyik napról a másikra elhagyja a pelust, de itt bizony többen is írták, hogy így csinálták és MŰKÖDÖTT. Ezen meglepődtem. Azon, hogy esetleg ez egy jó módszor még inkább, de jó tudni, hogy működik. Én nem így fogom csinálni (legalábbis MOST ezt mondom, aztán ki tudja mi lesz pár hónap múlva), de most okosabb lettem. :-)
13/13 anonim válasza:
én is így csináltam, 2 nap után megoldódott a szobatisztaság. Tiltakozás sem volt. A lényeget én nem ebben látom, hanem abban, hogy a köztes napokon (amikor még nem szobatiszta, de már pelus sincs), és baleset történik, akkor a lehető legnagyobb türelemmel és természetességgel kell kezelni. Én így tettem és semmi ellenállásba nem ütköztem a lányom részéről. Cserébe pillanatok alatt szobatiszta lett. Egyébként fokozatosan leszoktatni hogyan kell? Azt meg én nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!