Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A 2 éves kisfiam nagyon...

A 2 éves kisfiam nagyon anyás? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
De annyira,hogy még a wc-re is alig birok elmenni. Ott üvölt az ajtóban amég ki nem jövök.Ha mosogatok,ő is segít,ha takarítok ő is segít,egyfolytában a nyomomban van. Nem is lenne gond,de született egy kishuga,és nekem vele is kell törődnöm. Minden este nagy vita van ki hol alszik.Külön ágya van de az össze van tolva a miénkel,és így mellettem alszik. Viszont amikor szoptatok,nekem ágy szélére kell mennem,de akkor ő is jönne velem. Akkora ordítást rendez,hogy már néha teljesen ki akaszt. Hiába van itthon apa,vagy a mama,csak anya van.Elég nehéz így már ,hogy a kicsi is megvan. Van valakinek tanácsa,vagy tapasztlata,erre a megoldásra.
2009. márc. 24. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem pont a testvér miatt csinálja ezt, hiszen eddig csk ő volt neked, most meg valaki mással foglalkozok és nem vele. Hagyd, hogy segítsen, főleg a kistestvér gondozásában, próbáld mindig elmonadni neki, hogy mennyire szereted, de most már a kistesóval is foglalkozni kell, őt is szereted stb. Biztos egy idő után jobbra fog fordulni a helyzet.
2009. márc. 25. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a kicsivel foglalkozol vond be őt is!Pl.ha pelenkázol kérd meg hogy adja oda a pelust a popsi törlőt meg ilyen apróságok és már nem lesz ilyen mert akkor elfogja hinni hogy ő az okos ügyes bátyus:):):)És nem a riválisát látja hanem a kistestvérét!!!
2009. márc. 31. 15:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Be szoktam vonni a teendőkbe, de hiába.A kicsit nem szoktam dajkálgatni,meg nem is kell olyan jó baba,alig van fent egész nap. A fiam ngyon akaratos,csak velem alszik, velem játszik,senki mással nem.
2009. márc. 31. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!