Mit tennétek a helyemben? Dolgozni vagy babázni még egy kicsit?
Kisfiam 2 éves. Úgy terveztük, hogy kb 2 éves és 9 hónapos lenne, amikor visszamennék dolgozni. Igaz baromi nehéz lenne anyagilag a GYES miatt (párom közalkalmazott) de gondoltuk valahogy majd kihúzzuk, a gyerek fontosabb, nem szívesen adnánk még bölcsibe. Viszont a munkahelyemen nagyon várnak vissza, már többször felhívtak, de eddig mindig visszautasítottam. Most viszont elég kecsegtető ajánlatot kaptam: visszamehetnék 4 órában, de több bért kapnék, mintha a korábbi 8 órás fizum felével számolunk. És emellett még kapnám a GYEST. Van nagymama (anyós), nyugdíjas, alattunk lakik, én ugyan nem bírom annyira, de a gyereket imádja, a gyerek is őt, és vigyázna rá.
Ti elvállalnátok a munkát, vagy maradnátok még otthon a gyerekkel?
köszi a válaszokat!
szia
én visszamennék dolgozni
és a gyereket bölcsibe vinném. A mama pedig vigyázhatna rá amikor beteg, h ne kelljen munkából kimaradnod, mert azt sem szeretik.
Bölcsibe viheted 9 re a gyereket és 3 után már mehetsz is érte, ha a munkabeosztásod engedi. Vagy ilyenkor is jól jön a mama.
A bölcsi nem olyan rossz, mint ahogyan egyesek leírják. A fiam majdnem 3 volt amikor bölcsis lett, és nagyon szereti. Sokat fejlődött minden téren. Ott mégiscsak szakképzett gondozónők dolgoznak.
Mindenképpen!
Az a 4 óra neked is felüdülés lesz! Másrészt 2 évesen már nagyon tudják ám élvezni a társaságot. Akkor már tudnak azért egymással is játszani. Én beadtam 2 évesen, bár akkor még itthon voltam, csak tanultam, de nem bántam meg. Olyan sokat fejlődött, ráadásul délután én is szívesebben mentem a játszikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!