2,5 evesek multunk kb.3 hete nincs pelus nappal, de az ejszaka nem tudom hogy csinaljuk?
Szia!
Az én fiam is 2,5 éves (novemberi),közel 2 hónapja szobatiszta nappalra,és 1 hete nem pisil be éjjel sem.
Általában ő szól,hogy "anya pisilni kell",és akkor szaladunk,vagy megébredek valamiért hajnalban,és felkeltem pisilni.Szépen utána visszaalszik.
A tesónál anno úgy működött,hogy beállítottam azonos időre a telefont,és minden éjjel 1x felébresztettem.
Ez egy kicsit brutális megoldás,de nálunk bevált.
A pici maga kéri,hogy ne adjak rá pelust.
Ne adj neki éjjel inni! Ekkora gyerekenek nem kell inni éjjel, ez csak egy rossz szokás.
Határozd el magad, és ne adj neki. Kb 4 éjjel üvöltés lesz, utána nem fogaj kérni. Ha legalább 3 napig száraz a pelus éjjel, akkor vedd le róla. Számítahtsz rá, hogy az első pár éjjel bepisil, nem baj, ne add vissza rá a pelust, utána már nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!