Vannak itt pollen allergiás 4-5 éves gyerekek anyukái? Milyen gyógyszert adtok a gyermeknek- felírtat, vagy vény nélkülit? Most melyik pollennek van a szezonja?
Zyrtec tablettát kapott tavaly őszel naponta egy felet, idén májustól Zyrtec cseppet javasolt a gyerekorvos 2-szer öt cseppet, június elején meg nem kaptam cseppeket a gyógyszertárban, és ajánlottak egy Telfast kid nevű tablettát, ebből 2-szer egyet kell adni. Mindegyik elég jól megszünteti a nátháját. A pulmonológián Spersallerg szemcseppet és Beclonasal orrspray-t is írtak fel, a spray-t tegnap este vetettük be először, mert lefekvés után folyni kezdett az orra. Nem értem, miért, ugyanott aludt (volna) mint eddig, a szer mindenesetre hatott.
Szerencsénkre nem jelentkezett nála mellékhatás.
A nagy gyerekem 3 éves korától Zyrtecet kapott, akkor még csak tabletta létezett.
Vény köteles? Mennyibe kerül?
Lányom sajnos nincs kibékülve a szemcseppel,noha néha jó lenne. Bárhogy próbáltam neki a szemébe juttatni,nem engedte. Így most jobb híján bent dekkolunk a házba. Így a szemével nincs gond.
Hát egy kicsit különcködök, mert nekem 15 éves lányom van és ő is ugyanígy allergiás a pollenre. Ő általában Allegrát használés a tünetek enyhítésére allergodil orrspay-t és szemcseppet. Neki ezt naponta 2× kell használnia, reggel és este. Neki jól jön, nincsen semmi baja.
36 anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!