Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A bolti tejet forralva adjátok...

A bolti tejet forralva adjátok a babátoknak?

Figyelt kérdés
3 napja issza a bolti tejet, eddig tápszert kapott. Valahol azt olvastam, hogy a dobozos tejet nem kell forralni, mert pasztőrözött. Eddig forraltam, de nem tudom szükséges-e. 15 hónapos.
2009. márc. 22. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Én mindig forralom
2009. márc. 22. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 1-2 hónapig forraltam, aztán már nem, de az enyém 11 hónapos korától itta, és 15 hónaposan már tuti nem forraltam .De ha még csak most kezdted, akkor szerintem még forrald egy darabig, hogy szokja, aztán utána már nem kell.
2009. márc. 22. 16:07
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Az én fiam 3 éves és még mindig felforralom a tejet.Bár hozzá kell tennem én nem ihatom meg így nem tudom megkostolni, hogy jó-e.
2009. márc. 22. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A kockadobozos UHT ultrapasztőrözött tartós tejet nem kell felforralni, a gyerekorvosom mondta, a többit igen.
2009. márc. 22. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!