Milyen programokat tudtok három 5 éves kisfiú lefoglalására?
Figyelt kérdés
Két napig nappal vigyáznom kell három 5 éves kisfiúra (kettő közülük a testvérem), és programokat gyűjtök. Eddig játszótér és mesefilmezés szerepel a listán, de más ötleteket is szívesen fogadok (pl. mit rajzoljunk, stb). Előre is köszönöm :)2011. jún. 12. 22:37
1/4 anonim válasza:
krumplinyomda - hajtogatás! - akár gipsz formát is önthettek és azt kifesthetitek! - üvegmatrica készítése - lehet gyöngyfűzés, damillal katicát, bogarat, autót- ezt a neten is megtalálod hogy kell, társasjáték, valami egyszerűet, dobókockás lépegetőset - papírbábú készítése, nagy papír kell hozzá, olló, ragasztó és filc tollak - ha van sok vécépapírgurigád akkor abból labirintus készítése, csak cellux kell és kész is! - ha meg jó az idő vidd ki őket tényleg a játszóra! :) remélem adtam pár jó tippet?! :) próbáltam olyat amivel pepecselni lehet és nem fogy el a türelmük... szóval pár órát tuti el lesznek ezekkel... :)
2/4 anonim válasza:
Nagyapámnak volt körülbelül 20 000 gyufaskatulyája, amiből vonatot építettem, meg 5000 tejfölösdoboza, amiből meg várakat, városokat. Elvan a gyerek bármivel.
3/4 anonim válasza:
-puha, de mégis merev játékot és kardoznak. bajuk nem lesz
-játékautó
-homokozó
-futóverseny
-labdázás
-játékpisztoly
-meseolvasás
-rajzolás
-dobolás lábosokon
-építőkocka
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2011. jún. 13. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!