Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kisgyerek azt kérdezi...

2 éves kisgyerek azt kérdezi -mi van odaírva? Két évesed is kérdez már ilyent?

Figyelt kérdés
Sógornöm kisfia májusban volt két éves nagyon korán megtanult mondatokban beszélni.Most meg már azt kérdezi mindig,hogy mi van odaírva?Nagyon aranyos ,de én még nem hallottam két évest ilyen után érdeklödni.
2011. jún. 12. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Én is ilyen voltam anyu szerint. Mindig kérdeztem, hogy mi van odaírva, meg hogy ez milyen betű, az milyen betű? 3 éves koromra, mire oviba mentem, már olvastam, és néhány szót le is tudtam írni (Zorro- akkor ment a sorozat :), sisak, anya, apa). Szóval normális. Vannak érdeklődőbb típusú gyerekek.
2011. jún. 12. 13:10
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem is teljesen normális, én is kb. 5 éves koromban már tudtam olvasni és egyszerűbb szavakat leírni. Jó, azért nem 3 évesen, de elég korán... Én is mindig kérdezgettem, hogy ez milyen betű, mi van oda írva stb.
2011. jún. 12. 13:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 12. 13:24
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Ha ez megnyugtat, az enyém 2 évesen elküld melegebb éghajlatra is,nemhogy mi van oda írva...........
2011. jún. 12. 13:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem éretm baj van a kérdésemmel?
2011. jún. 12. 13:26
 6/9 anonim ***** válasza:
előző vagyok, nincs ezen semmi furcsa, 2 éves a kislányom és mindent mond, beszél. Szerintem csak simán érdeklődik a maga módján, valahol hallotta és most ez tetszik neki.
2011. jún. 12. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 2,5 éves. Már elég rég érdeklődik róla hogy hova mi van írva. Tudatosan számol, 5-ig felismeri a számjegyeket, ha kérem kirak nekem 1,2,3,4,5 ceruzát, kisautót, stb. Semmi különös nincs benne. Nem mondom, hogy zseni, sőt, most ez érdekli. Lehet egy hét múlva csak a homokozó felszerelése vagy a kockái fogják érdekelni és nem is fog azzal törődni, hogy a kettő az kettő.
2011. jún. 12. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
anyukám azt mondta, hogy én két évesen a 'Szerencsekerék' c. műsort néztem, és mondtam a betűket...:)
2011. jún. 12. 13:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én 2,5 éves lányom is meg szokta kérdezni, hogy mi van odaírva. De én nem gondolnám, hogy abból a szándékból teszi ezt, hogy megtanuljon olvasni.
2011. jún. 12. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!