Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Három és féléves és húsz...

Három és féléves és húsz hónapos kisgyerekeket normális dolog két hétre a nagyszülőkhöz adni?

Figyelt kérdés
Nagyi vagyok és a lányommal nem tudunk közös nevezőre jutni ebben a kérdésben.A piciket nyaralni hagyta a másik mamánál.Nem féltékenységből mondom mert nekik ugyanolyan joguk van a piciket szeretni, de ezer km-re laknak és most jön a picinek a foga. Szerintem ez a nyaralás korai az anyja mellett van a helyük legalább 3-4 éves korukig.
2011. jún. 10. 12:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha ezer km-re laknak, nyilván ritkán találkoznak, ahogy írta is. Emiatt sokallom a két hetet. Ha a gyerekek hozzászoktak, hogy néha egy-egy napra a nagyinál vannak, és nem viseli meg őket, és amúgy közel áll hozzájuk a nagyi, akkor szerintem belefér.

Én mindenesetre nem érezném jól magam, ha két hétig nem látnám a gyerekemet.

A fogzás valóban nem betegség, de ha az embernek fájdalmai vannak, nehezebben viseli az egyéb megpróbáltatásokat, türelmetlenebb, még felnőttkorban is, nem igaz?

2011. jún. 10. 13:33
 12/14 anonim ***** válasza:
64%
Már bocsi, kedves válaszolók, de ki mondta, hogy a nagymama "hisztizik" meg "veszekszik"??? Csak van joga megkérdezni mások véleményét, végtére is ez egy kérdezős oldal!! Ha gondotok van saját anyukátokkal / anyósotokkal, azt vele oldjátok meg.... Mennyire utálom, mikor így arctalanul, az internet mögé bújva vezetik le az emberek tök ártatlan idegeneken a saját maguk kreálta nyomorukat! Elárulom, attól nem fogjátok jobban érezni magatokat, ha ő rosszabbul érzi majd magát. Bocsánat, de ez régóta kikívánkozott belőlem.
2011. jún. 10. 13:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 éves lesz a nagyobb lányom, a kisfiam 20 hónapos. Lányom elég önálló, kisfiam anyás (de azért elvan másokkal is, nem sír utánam, csak később csapódik le a dolog). Két hónapja született meg a legkisebb lányom. Az én anyukám vigyázott rájuk otthon reggel 7-től, este 6-ig. Utána az apjukkal voltak. Mire az 5. napon hazaértem a kisfiam teljesen kifordult magából, gyakorlatilag hisztigörcsök tömkelege ment át rajta kb. 2 nap alatt. A nagyobbik lányom egyszerűen csak bepisilt, illetve szorította folyamatosan a kezemet. Délelőttönként amúgy bölcsődébe járnak (sosem sírtak miatta), a nagyival naponta beszélnek, kéthetente töltünk Náluk egy napot. Szóval én abszolút nem engedném el két hétre őket. Nekik még az ANYJUK MELLETT A HELYÜK!
2011. jún. 10. 13:40
 14/14 anonim ***** válasza:

2 hét sok, de 1 hét szerintem rendben lenne.

A helyedben tuti elmennék és megnézném az unkáimat ha ennyire paráznék miattuk.

2011. jún. 10. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!