Három és féléves és húsz hónapos kisgyerekeket normális dolog két hétre a nagyszülőkhöz adni?
A két hetet sokallom. Egyébként, pár nap, max 1 hét szerintem rendben van.
De ez azért függ a gyerekektől is. Nem egyformák, van akinél ez probléma, van, ahol semmi gondot nem okoz.
Attól hogy jön a foga nem beteg. Ha a gyerekek elvannak az anyjuk nélkül 2 hétig miért ne lehetnének a másik nagyinál.
te bizony féltékeny vagy :)
Ha amúgy szoros a kapcsolat a nagymamával, ez a két hét nem okoz akkora gondot. A három és fél éveset elengedném két hétre, a húsz hónapost még nem, ő valóban elég pici még a két hetes nyaraláshoz.
Bajuk nem lesz belőle, később meg kiderül, hogy jó öltet volt-e vagy sem.
Tényleg nincs két egyforma gyerek. A fiam két évesen akkor sírt, mikor haza kellett menni a nagymamától, a lányom két évesen már akkor kétségbeesett, ha egyedül elmentem a boltba, és csak apa vigyázott rá.
Az unokákat te ismered jobban. :)
Ez az ő döntése, ebbe sok beleszólásod nincs. Gondolom a férjével megbeszélték, és így gondolták jónak. Az, hogy duzzogsz, meg veszekszel vele, attól se neki, sem a gyerekeknek, de még csak neked sem lesz jobb. Főleg, hogy már megtörtént az otthagyás...
Az egy másik dolog, hogy messze vannak, én biztos nem hagynám ott ennyi időre, mert nem tudnék bármikor menni, ha valami gond lenne. Nem is a fogzás miatt, hanem tényleg bármikor bármi gond lehet. Azért 1000 km nem egy órás autóút. A másik kérdés meg az, hogy mennyire ismerik a másik nagyszülőt... Ha csak évente 1-2szer találkoznak, akkor felelőtlenség otthagyni őket, mert még lehet, hogy az elején tök jól elvannak, de lehet, hogy holnap már sírnak az anyjuk után...
Ezen felesleges itt rágódni.
A lányod így döntött, szerinte ez így jó, és helyes.
El kell fogadnod a döntését, mert ha folyamatosan hisztizel Neki a vége az lesz hogy jól összevesztek, és akkor az unokáidat se fogja rádbízni többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!