Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon izgultok? Már nagyon...

Nagyon izgultok? Már nagyon várjátok?

Figyelt kérdés
Testvérem gyereke most ballag a bölcsődéből és ahhoz képest hogy nem az én gyerekem iszonyatosan izgulok. Ők még nem tudják mi folyik körülöttük hisz még kis gyerekek. Gondolom sok gyerek nem fogja bírni. Várjátok már nagyon? :) Szerintetek milyen lesz? :)
2011. jún. 10. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Az unokaöcsém végigbőgte az ovis ballagást (és nem volt egyedül), mert sokkolta őt a tömeg.

A szülők szerintem jobban élvezték.

Amúgy aranyos kis ballagás volt.

2011. jún. 10. 12:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Lassan a szülészetről is ballagni fognak a kisbabák, mikor hazaviszik őket... bocs az offért.
2011. jún. 10. 13:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem most újat mondtál...

Én komolyan azt hittem, hogy a bölcsöde és az óvoda között sima átmenet van, semmi elbúcsúzós, ünnepélyes lezárása nincsen.

A kislányom 2 éves, de nem jár bölcsödébe. Majd jövő szeptemberben indul az óvodába. Azt már várom egy kicsit. De az ovis ballagás még olyan távoli nekünk, hogy eszembe se jut... :))))

2011. jún. 10. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!