Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kistesó projektesek. Ti is...

Kistesó projektesek. Ti is úgy izgultok, meg várjátok mint az elsőt?

Figyelt kérdés

Párommal szeretnénk minél elöbb kistesót, és elvileg a napokban kéne nem megjönnie,de tökre izgatott vagyok.Félek hogyha nem leszek terhes nagyon csalódott leszek.Azt mondták a második gyereknél már nem izgulnak az anyukák annyira,mert már van egy gyerek.De nekünk az első is nehezen jött össze.Most is erre számítsak?Ti hogy élitek meg az esetleges negatív teszteket, meg az egészet?

Köszi a válaszokat.

2009. febr. 28. 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon izgulok!! A lanyunk 13 honapos, most februar volt az elso honap, hogy elkezdtuk a kisteso temat. Ma nem kellett volna megjonnie, de mar erzem, hogy holnap meglesz :((( A lanyunk elsore osszejott.. es ugy erzem, hogy ez most nem fog.. szoval IZGULOK en is :(((
2009. febr. 28. 19:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Nekünk is ez volt az első hónap.Febr 2-án jött meg először.Sajna emiatt nem tom, hogy hány napos a ciklusom.Nálunk a kisfiam másfél év és egy vetélés után jött.Mondjuk ez alatt a másfél év alatt volt hormon zavarom, ami 3 havi gyógyszeres kezelés után rendbe jött.Utána 3 hónapra teherbe estem, majd 7 hetesen elvetéltem.De utána az első mensi után teherbe estem megint.Szóval ezért reménykedek hogy esetlg most ez gyorsabban fog menni.

Én is érzem, hogy néha fájdogál a petefészkem, úgyhogy kezdek lemondani róla hogy baba van. :(

(Habár néha a melleim is fájnak, és az régen nem volt mensi elött.)

2009. febr. 28. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!