Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az oviba miért praktikusabb a...

Az oviba miért praktikusabb a szoknya gyerekeknek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 13:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Most szombaton volt a lányom általános iskolai évzárója és az ünnepségre két alsó tagozatos kisfiúra szoknyát adtak a szülei, tehát nem csak óvodában látni ilyet.

Hát nekem nagyon fura!

2011. jún. 20. 09:12
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

És ott az apuka is szoknyában jött? :)

Áááá, bocs, de komolyan nem tartom normálisnak az ilyet. Ha az apuka is szoknyát hordana, akkor azt mondanám, hogy oké, náluk a férfiak is viselik, bár fura, de az ő dolguk. De hogy a gyereket (és csak a gyereket) női ruhában járatják, pedig fiú, na azt beteg dolognak tartom.

2011. jún. 20. 09:14
 13/17 anonim ***** válasza:
23%
10 év alatt még a fiúknál is elfogadott a szoknya ... nincs vele semmi bajom. 15/L
2011. jún. 20. 09:28
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
Fiúkra szoknya? Ez felháborító!!! Nincs elég "meleg", neveljük csak beléjük, hogy ez normális...
2011. jún. 20. 10:04
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
Már én is láttam egyszer Budapesten a buszmegállóban fiúkon szoknyát, olyan 12-14 évesek lehettek és nem a bolondballagás miatt vették fel. :)
2011. jún. 20. 17:08
 16/17 anonim ***** válasza:
42%

Emberek, "ne diszkrimináljuk" a skótokat, ne legyünk skótok, hogy sajnáljuk tőlük a szoknyát. ;)

(Komolyra fordítva: engem eléggé meglep szintén ,hogy kisfiúkra szoknyát adnak; semmi baj avval ,ha homoszexuális/biszexuális az apa és ezért, de adja meg a fiának a lehetőséget, hogy önmaga ismerhesse ki saját nemi identitását...)

2011. jún. 20. 20:04
 17/17 anonim ***** válasza:
42%
Utolsóval nagyrészt egyetértek. Majd ha a kedves gyerek úgy dönt, hogy b*zi lesz, akkor felveheti a szoknyát, és majd ha megverik az utcán csak meg kell tapsolni, hogy feltűnősködött. Ha már egyszer kialakult, hogy a szoknyát a nők viselik, akkor viseljék továbbra is csak ők. Rám sem lehet éppen akasztani a konzervatív jelzőt, de ez engem is megdöbbent és felháborít. Ha rám tíz évesen BÁRKI szoknyát akart volna adni, már akkor is betörtem volna az orrát... Agresszív ember vagyok.
2011. jún. 20. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!