Most szombaton volt a lányom általános iskolai évzárója és az ünnepségre két alsó tagozatos kisfiúra szoknyát adtak a szülei, tehát nem csak óvodában látni ilyet.
Hát nekem nagyon fura!
2011. jún. 20. 09:12
12/17 anonim válasza:
És ott az apuka is szoknyában jött? :)
Áááá, bocs, de komolyan nem tartom normálisnak az ilyet. Ha az apuka is szoknyát hordana, akkor azt mondanám, hogy oké, náluk a férfiak is viselik, bár fura, de az ő dolguk. De hogy a gyereket (és csak a gyereket) női ruhában járatják, pedig fiú, na azt beteg dolognak tartom.
2011. jún. 20. 09:14
13/17 anonim válasza:
10 év alatt még a fiúknál is elfogadott a szoknya ... nincs vele semmi bajom. 15/L
2011. jún. 20. 09:28
14/17 anonim válasza:
Fiúkra szoknya? Ez felháborító!!! Nincs elég "meleg", neveljük csak beléjük, hogy ez normális...
2011. jún. 20. 10:04
15/17 anonim válasza:
Már én is láttam egyszer Budapesten a buszmegállóban fiúkon szoknyát, olyan 12-14 évesek lehettek és nem a bolondballagás miatt vették fel. :)
2011. jún. 20. 17:08
16/17 anonim válasza:
Emberek, "ne diszkrimináljuk" a skótokat, ne legyünk skótok, hogy sajnáljuk tőlük a szoknyát. ;)
(Komolyra fordítva: engem eléggé meglep szintén ,hogy kisfiúkra szoknyát adnak; semmi baj avval ,ha homoszexuális/biszexuális az apa és ezért, de adja meg a fiának a lehetőséget, hogy önmaga ismerhesse ki saját nemi identitását...)
2011. jún. 20. 20:04
17/17 anonim válasza:
Utolsóval nagyrészt egyetértek. Majd ha a kedves gyerek úgy dönt, hogy b*zi lesz, akkor felveheti a szoknyát, és majd ha megverik az utcán csak meg kell tapsolni, hogy feltűnősködött. Ha már egyszer kialakult, hogy a szoknyát a nők viselik, akkor viseljék továbbra is csak ők. Rám sem lehet éppen akasztani a konzervatív jelzőt, de ez engem is megdöbbent és felháborít. Ha rám tíz évesen BÁRKI szoknyát akart volna adni, már akkor is betörtem volna az orrát... Agresszív ember vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!