Szerintetek higy a praktikusabb? Ha a kisgyerekek 3-4 èv korkülönbsèggel, egy szobàban, vagy külön alszanak?
Figyelt kérdés
Akinèl akkora a hàz/lakàs, hogy a hàlón ès nappalin kivül jut hely kèt gyerekszobàra, az mindenkèpp külön teszi a kicsit a nagytól? Kètèvesem szobàja a hàlóval egy szinten van,de ezen a szinten nincs több szoba, a màsik egyel feljebb van. Tehàt a következö gyermeknek fent kellene lennie, ami nem tudom, mennyire praktikus, hogy èjjel felfelè futkosok hozzà. De a fiamat sem akarom zavarni, mert ö estètöl reggelig nyugodtan alszik èbredès nèlkül. Szóval egy szoba vagy külön?2010. szept. 24. 16:05
1/3 anonim válasza:
Hát, én is dilemmában vagyok...Fent van 3 szoba. Egy a felnőtt háló, másik a 6 éves lányomé, harmadik a 8.5 éves fiamé. Van egy 10 hónapos fiam, szeretném külön szobába tenni (most még velünk van), de már csak lent van szabad szoba. Így arra gondoltam, hogy lerakjuk a picit. Ha ott lent szokja meg, akkor nem fog problémázni rajta később, talán most még egyszerűbb lenne a költöztetés.
Viszont én a helyedben a felső szobába raknám a babát, olyan gyorsan elrepül az az egy év, amíg futkosni kell hozzá. De a nagyot tényleg zavarná szerintem. Még így, hogy egy szinten vagyunk a gyerekekkel külön szobában, így is pánikolok, hogy nehogy felébressze őket a pici, ha nyűgösködik éjjel. Bocs, hogy hosszúra sikerült...:)
2/3 anonim válasza:
Nekem 1 szobában vannak. akkor is, ha éjjel betegek, vagy a lányom rosszul lesz, ugyanis tüdőbeteg, és sokszor fullad. Eddig soha nem panaszkodtak. a másik szobában meg játszanak, tanulnak. Emlékszem, mikor a kissebbek voltak, és ment a leszoktatás a peliről, minden éjjel volt bepisilés dögivel. Elpfordult, hogy egy éjjel 2x-3x is ágynemüt kellett váltanom. És soha nem éberdtek meg a másikra. Ők igy szokták meg, és szeretnek együtt. Mivel fiú-lány párosról van szó, előbb-utóbb külön kell aludniuk, de most még nincs szivem szétszedni őket.
3/3 anonim válasza:
Ez nálunk is kérdés, hogy hogyan fogjuk megoldani. 3 év lesz a korkülönbség a fiúk között. De valószínű úgy csináljuk, hogy apa fog a nagyobbikkal együtt aludni, mivel ő fel fog költözni az emeletre és nem szeretnénk, ha éjszaka elindulna fent a sötétben és a lépcsőn valami baja esne. Én pedig lent maradok a kicsivel. Egy idő után meg a fenti nagy szobában együtt lesznek, pedig van még egy 3. háló is, de szerintem jobb lesz nekik még együtt. Ha nőnek és igénylik a külön szobát, majd külön mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!