Megütötte a bicikli a nuniját. Mivel segíthetem a gyógyulást?
Figyelt kérdés
4 éves kislányommal történt tegnap a baleset.Picit berepedt a hüvelye mellett kb.4-5mm-nyit a bőr.Most nagyon csípi a pisi.Járt már így más is,mivel segíthetném a gyógyulást,és hogy ne csípje?A védőnő a Bepanthen Plust javasolta.2011. jún. 4. 09:54
1/8 anonim válasza:
Jujj, szegénykém....:(((((
Esetleg ha van Aloe növényed, akkor annak a leve gyorsítja a sebgyógyulást.
Jobbulást a kicsinek!
2/8 anonim válasza:
Mivel az nyálkahártya én nem tennék oda krémeket. A 2-es női klinikán alkalmaznak porcukros kezelést olyan nőknél, akiknek csak picit vágtak a gáton vagy csak repedtek, de nem volt metszés. Ők nagyon jól jártak, pár nap alatt a porcukor behegesztette a sebüket. A fájdalmat sajnos nem hinném, h akár csillapítóval is tudnád enyhíteni. Mindenesetre ne fürdesd, csak zuhanyoztasd. Sztem 1-2 nap és nem lesz vele gond.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Úgy sajnálom,még pisilni se akar,szegény,mert előre fél...
Hogy kell azt a porcukros lemosást csinálni?
2011. jún. 4. 10:11
4/8 anonim válasza:
Porcukros lemosás? Hát gratulálni tudok nekik! Az édes közeg kiváló táptalaj a baciknak, de mindegy. Hagyd a sebet, nem kell belenyomni semmit, meggyógyul magától.
5/8 anonim válasza:
Ha rendesen letisztítják a kezelendő felületet, akkor semmi baja. Gondolj bele, h orvoso és nővérek is tanultak kórtant, tudják mit csinálnak.
Egyszerűen csak le kell öblíteni napi kétszer és ráhinteni egy kis porcukrot. Csak egy csipetnyit. De ne olyan porcukorral, amiből már használtál, mert az szennyezett lehet, hanem teljesen új, bontatlan csomagból. Kéésőbb meg elhasználhatod, mert a csipetet úgyis tiszta kézzel veszed ki.
6/8 anonim válasza:
Fújd be neki ezüstkolloiddal! Tuti hatásos! Vagy az aloe is jó, amit már írtak. Én krémmel nem kenegetném, sok káros anyag van benne, ami nem a nunihoz és sebekhez való.
7/8 anonim válasza:
Kisfiam kukiján a fityma berepedt egyszer picit, Neogranormonnal kenegettem minden peluscsere után, 2 nap alatt gyógyult neki.
8/8 anonim válasza:
Ha nem múlik neki a Bepanthen Plustól, vidd orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!