Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » GYES mellett hogyan tudok...

GYES mellett hogyan tudok munkát találni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha bemegyek a munkaügyi központba, ott regisztrálnak engem úgy, hogy Gyesen vagyok? A 2 éves lányommal egyedül maradtam, apuci lelépett egy másik nővel és sajnos így már anyagilag nem jövünk ki, albérletbe kell mennünk és muszáj lenne sürgősen valami munkát találnom. :S
2011. jún. 3. 12:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Regisztrálnak, annál nem gond a gyes. Viszont ha a kicsi nem jár még bölcsibe, akkor az lehet probléma, mert ha azonnal kellene ember egy adott munkára, akkor nem fognak rád várni, amíg beszoktatod.

Egyszerűbb úgy munkát találni neked, ha a kicsi már bölcsis.

2011. jún. 3. 13:00
 2/10 anonim ***** válasza:
De ha nincs munkája, nem veszik be a bölcsibe:-(((
2011. jún. 3. 13:01
 3/10 anonim ***** válasza:

Ja, csak nálunk nem veszik fel bölcsibe a gyereket, ha nincs munkahelyed, szóval 22-es csapdája.

Add be sok helyre az önéletrajzod, és közben beszélj a bölcsődékkel is, hogy nálatok milyen lehetőségek vannak!

2011. jún. 3. 13:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Jajjistenem! :( Ez nagyon ördögi kör. Munkahely nélkül nem veszik fel a gyereket a bölcsibe, viszont ha nem veszik fel, hogy tudsz dolgozni? :((

Nálatok amúgy még nem volt beiratkozás a bölcsibe? (itt nálunk május első hetében volt, és máskor nem is lehet). Vagy olyan helyen laktok, ahol bármikor beveszik a gyereket, és van is hely? (ezt jó lenne tudni).

Albit (+ rezsit) fizetni nagyon nehéz lesz egyszerre, még munkahely mellett is, ha egyedül lesztek :((

Apuka hajlandó fizetni nektek valamit?

2011. jún. 3. 13:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha nem veszik be a bölcsibe, írj fellebbezést, és mutasd meg, hogy regisztrált munkanélküli vagy, beszélj velük, hogy munkát nem tudnak úgy találni neked, hogy csak egy hónap múlva kezdesz, mert addig beszoktatod a kicsit.

Nálunk a bölcsibe simán meg lehet beszélni a vezetővel, és fel is veszik a gyereket. Kérdezz rá, azzal semmit nem veszítesz.

2011. jún. 3. 13:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Debrecenben lakunk, jövő héten bemegyünk az unokahúgom volt bölcsijébe, megkérdezem, hogy hogy működnek a dolgok náluk. A munkaügyi központot is elintézem a jövő héten. Közben a netet is böngészem állás ügyben, de sehol nem találok olyat, amire fel is vennének. :( Sajnos a legtöbb helyre nyelvtudás és felsőfokú végzettség szükséges. Nekem csak egy kereskedelmi sulis érettségim van. 24 éves vagyok. Már ott tartok, hogy takarítani is elmennék, de nem találok semmi ilyesmit. :(
2011. jún. 3. 13:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Jofogas.hu oldalon is feltehetsz egy hirdetést hogy munkát keresel.Ördögi kör,nálunk is munkahely kell a bölcsihez,azt h suliba járok nem fogadja el az itteni(közeli/bölcsi. Mert a kisebbségnél ki kell vonni a rossz körülmények közt élő gyerekeket,ezért teltház van..
2011. jún. 3. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Sok erőt kívánok az előtted álló időszakhoz!

részmunkaidőt vállalhatsz, hogy ne ess el a gyestől, max 30 órát egy héten. Ha budapesti vagy, nagy szerencséd van, várakozáson felül vannak részmunkaidős állások az internetes állásportálokon, de akad vidéki is jópár. Ha nyelvet is tudsz, akkor nem lesz nehéz dolgod. Én most kezdtem bele ebbe, bár nálunk nem történik szétválás, mégis kell a pénz, és elég bizakodó vagyok, ami azt illeti.

2011. jún. 4. 13:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, az elsővel vitatkoznék: legritkább esetben tud bárki azonnal kezdeni egy munkahelyen, hiszen mindenkinek van felmondási ideje, hacsak nem munkanélküli.
2011. jún. 4. 13:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Nyugodtan vitatkozhatsz velem, de általában nem várnak hónapokig a munkaerőre.

Munkaügyi központban dolgozom, egy állásra többen is várnak, és a munkaadó több megfelelő közül MINDIG azt választja, aki leghamarabb kezdeni tud.

Első

2011. jún. 4. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!