Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi időbe telt míg szobatis...

Mennyi időbe telt míg szobatiszta lett a gyerkőcötök és milyen korú volt ekkor? Enyém 2,5 éves és most kezdjük.

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Márciusban volt 2 éves és 2 hete már nincs pelus, van hogy sikerül van hogy nem a bilizés. Már kész vagyok, mert azt látom, hogy van olyan hogy direkt bekakál bepisil, nem tudom mikor lesz vége már kész vagyok...
2011. jún. 1. 16:05
 2/8 anonim ***** válasza:

3. szülinapja előtt két hónappal kitalálta, hogy ovis akar lenni, ennek érdekében 2 hét alatt nappalra, éjszakára biztonsággal szobatiszta lett.

Előtte próbálhattam bármit, se bili, se wc, se kérés, se "fenyegetés", se jutalmazás, se dicséret, se pozitív példa. Egyszerűen semmivel nem tudtam rávenni, hogy bilibe/wc-be pisiljen/kakiljon.

2011. jún. 1. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:
1 hétbe(ez múlt héten történt).Május közepén volt 3 éves,addig hallani sem akart se biliről,se wc-ről.Aztán 2 hete azt mondta,vegyem le a pelsut.Azóta szól,és még 1x sem csurgatott be(ami persze biztos,hogy elő fog fordulni).
2011. jún. 1. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy volt, mint a 2. válaszolónál .... az ég világon mindennel és mindenhogy megpróbálkoztunk, de nulla eredménnyel, ill. a pisi már 2 éves korától ment wc-be, tehát nálunk a kaki volt naggggggyon macerás és az alváshoz én mindig feladtam rá a pelust - lehet, ez volt a hiba ... uis. most, hogy 1 hete wc-be kakil!!!!!!!!! :-)))) (persze van hiszti, de nem engedek...és mégiscsak sikerül mindig) fogtam és levettem a pelust a du-i alvásnál - egyszer sem pisilt be, tegnap meg levettem éjszakára és nem pisilt be!!!! hihetetlen, de tényleg úgy tűnik, hogy ha pelus van/volt rajta, akkor belepisilt, ha meg nincs rajta, akkor nem pisil be .... én marha, hogy hamarabb nem "mertem" levenni .... bár így is rettentően örülök ennek is, egyébként júli végén lesz 3 éves.
2011. jún. 1. 17:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Szóval akkor ne pánikoljak, persze ezt eddig is tudtam, de így jobb, hogy meghallgattam másokat is.

Köszi mindannyiótoknak!

Persze várom további hozzászólásaitokat is! :-)

2011. jún. 1. 19:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Május közepén volt 2,5 éves a kisfiam. Tegnap volt 2 hete, hogy közölte, nem kér pelust. Azóta volt néhány bepisilés, de csak itthon, kint mindig ügyes. Éjjelre és a délutáni alváshoz még van pelenka, pisil is bele, tehát ez még marad egy darabig. A kakilással volt gondunk egy kicsit, mert az elején inkább visszatartotta, aztán gatyóba tette, tegnap bilibe, ma ismét a gatyóba.
2011. jún. 1. 20:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Mit tettél azért, hogy legyen széklete amikor visszatartotta? 5 napja nincs széklete, kb. amióta bilizünk. Előre is köszi.
2011. jún. 4. 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Gyümölcsös bébiételt adok neki, a legjobb a szilvás, vagy a barackos. Nálunk ez korábban is bevált, ha székrekedése volt. Mostanában azt szoktam csinálni, hogy a délutáni alvás után kap egyik nap joghurtot, másik nap egy üveg bébikaját.
2011. jún. 4. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!