Óvoda? 2009. decemberében született a fiam és nem tudom, hogy mikor kell/lehet óvodába mennie.
2013 januárjában fog kezdeni, csak be kell íratni előre (ilyen gyakorlatot ismerek), vagy csak a következő évben mehet, tehát már majdnem 4 évesen, vagy mivel csak 3 hónap hiányzik, hogy betöltse a 3. évet már mehet 2012 szeptemberében?
Félre értés ne essék: nem akarom a gyerekemet mielőbb másra dobni, csak tudni szeretném, hogy mire számítsak, főleg mert nagyon szeret gyerekeke között lenni már most is, így ha csak 4 évesen mehet oviba, akkor valami gyerek közösségi programot kell neki találnom, mert ekkoraként nem adnám bölcsibe, mikor visszamegyek dolgozni.
Bölcsi az ahová előre be kell iratni,oviba mindig a "tanévet" megelőző tavasszal van a beiratás.
kisfiam 2008 őszi és 2011ben mehet oviba,tehát ti akkor 2012ben.
Az óvóda betöltött 3. életév után fogad és csak akkor ha szobatiszta a gyerek.
Tehát nektek 2013 szept a kezdés.
Az én fiam februári és most mehet csak szeptemberben.
De persze ha pl lehet évközben menni akkor felvehetik akár januárban is.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Azért szeretném szeptemberben beadni, hogy együtt szokjon be a többi kicsivel. Hallottam anno egy olyan lehetőséget, hogy ha szobatiszta, akkor 2,5 évesen már mehet (innen a kérdés).
Utolsónak: már most elég ügyes bilizés ügyileg, szerintem most nyáron a nappali szobatisztaság biztos meg lesz: már szól ha kell bilizni, de nem mindig, viszont szinte soha nincs már kaka a pelusban :) (kb. 2 hónapja bilizünk)Úgyhogy szerintem a szobatisztaság nem lenne akadály.
Mi szeptemberben mehetünk,de csak októberben tölti.itt aki dec. 31én tölti a 3at,az is mehet szeptemberben.
Van ahol már szeptembertöl mehet az aki az adott év végéig betölti a 3at,de van ahol csak a születésnap után viheted.
elsö voltam.
Köszönöm szépen a válaszokat!
15.53, 16.00: Ti hol laktok? Kevés a gyermek, azért veszik be őket előbb?
ha van hely mehet,ha nincs,akkor év közben nem veszik át öket nálunk,akkor marad bölcsiben....vagy otthon:(
amugy megyeszékhelyen lakom(TB)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!