Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2009. decemberében szültem,...

2009. decemberében szültem, az első mensim megjött március 1-én, majd a következő március 31-én. Azóta semmi, terhes nem lehetek, mert a párom külföldön van március közepe óta és azóta mensiztem már. Lehet, hogy még nem állt be rendesen?

Figyelt kérdés
Dokihoz megyek,csak a hét másik felére kaptam időpontot.
2010. máj. 10. 11:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos ez lehet, a hormonháztartásnak sok idő kell, hogy visszaálljon "alapállapotba", és ezért még rendszertelen. Én is tavaly decemberben szültem, nekem még meg se jött. Nem mintha hiányozna... Van, aki szülés után 1 évvel menstruál először.
2010. máj. 10. 12:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 2009 januárban szültem,szoptattam 7 hétig,rá egy hétre megjött.Utánna megilyedtem voltam orvosnál is mert nem jött meg de terhes nem voltam,így kaptam rá gyógyszert.Attól megjött agusztusban és utánna semmi megint egészen decemberig.Azóta rendszeresen minden hónapban megvan.Most 16 hónapos a babám.Nekem szülés előtt amikor abbahagytam a fogamzásgátlót 1 évig nem jött meg és utánna sikerült a baba nagy meglepetésre.Szerintem most áll be igazán.
2010. máj. 19. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!