Gyes után mit csináljak most járt le május 29-én a gyesem és már szabadságon vagyok 26-áig? Nem tudom senkire rábizni a gyereket nem vállalja el a papa a párom meg 3 müszakba van és vissza kéne mennem dolgozni.
1. ha a 3 éves gyerek nem kommunikál, akkor baj van és már most ki kell vizsgálni, nem megvárni a szeptembert
2. ha valamennyire kommunikál, akkor fel kell venni óvodába
3. a szobatisztaság nem feltétele az óvodának
4. mi alapján gondolja a munkahelyed a meghosszabbítást?
5. a gyes hosszabbítást nem adják olyan könnyen, mert ahhoz alapos indok kell, az, hogy nem szobatiszta nekik nem indok
6. egy ilyen rugalmas munkahely hogyan fogja kezelni, hogy a gyerek a közösségbe kerülve minden második héten beteg?
Ha nem vesznek vissza, marad az álláskeresési, szociális segélyek.
Itt a nyár, szoktasd le a pelusról, beszélgess, játssz vele sokat, és szeptembertől kezdheti az ovit! Ha nem fog tökéletesen beszélni még, az nem gond. Csak legyen szobatiszta, balesetek még így is előfordulhatnak eleinte, de az nem nagy gond.
Első vagyok
Most mi van?
Visszakérdeztünk, mert nem egyértelmű. Honnan tudtuk volna az orvosotokat stb. Mert kb. úgy írod, mintha átsiklottunk volna felette.
Tegnapi 10:31-es vagyok.
Az, hogy nem beszél, és logopédus kell, még koránt sem biztos.
Fél év alatt rengeteget fejlődnek. Az én kisfiam is naponta egyre több szót, mondatot mond, pedig év elején még alig értettem, mit akar, ő két és fél éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!