Miért van az, hogy az anyukákon ott virít a napszemüveg, de a babán, kisgyereken nem látok napszemcsit? Ti tesztek a babára, kisgyermekre napszemüveget nyáron?
Huhh hat nem irigylem a kerdezot es kedves csaladjat sem.. :)
Relax kedvesem, RELAX!!! Igy nem lehet elni, nyugi, lazits, elvezd az eletet es a gyerekeddel toltott idot ahelyett hogy eppen gorcsolsz valamin. Ne foglalkozz masokkal sem masok gyerekeinek a borevel. Foglalkozz magaddal es a szeretteiddel es ne hergeld magad tovabb. Nem eri meg hidd el. :)
Biztos tökéletesebb vagyok mint te kérdező,mert én nem kezdtem el mást csipkedni a kérdésemmel.
Ha azt akarod,hogy csak normális normális válaszok szülessenek akkor előbb változtass a stilusodon és fogadd el nem te vagy az ászok ásza.Igaza van annak aki sajnálja a családodat.
Én alapból hiszem,hogy minden anya jót akar a gyerekének és nem feltételezek ilyeneket mint te,és nem azon jár az eszem nap mint nap,hogy más keni e a gyerekét.Sajnállak,hogy ennyi örömöd van az életben.Amugy a múltkor volt egy hir miszerint egy anya annyira védte gyermekét,hogy állandóan kente öltöztette nem engedte napra elég időre és a gyerek angolkóros lett.Ennyi erről.Itt is a fő szempont a mértékletesség kell hogy legyen,mind a napozásban,mind a krémezésben.
szerintem skizofrén vagy :O
gyerekem még nincs, de közlöm veled kiskoromban se napszemüvegem, se naptejem, se sapkám nem volt nyáron mégis egészséges vagyok és nem küzdöttem soha semmilyen problémával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!