Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért van az, hogy az anyukáko...

Miért van az, hogy az anyukákon ott virít a napszemüveg, de a babán, kisgyereken nem látok napszemcsit? Ti tesztek a babára, kisgyermekre napszemüveget nyáron?

Figyelt kérdés
A legtűzőbb napon is sétáltatják napszemüveg, és sokszor sapka nélkül a kicsit, de érdekes módon az anyukák többsége mégis napsszemüvegben sétálgat, közben meg a kicsinek kisüti a nap a szemét!Tisztelet a kivétel, de 10 esetből 8 nál nincs semmi napvédelem.Akkor ezek szerint lehet, hogy naptej sincs a gyermeken?
2011. máj. 30. 10:33
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Huhh hat nem irigylem a kerdezot es kedves csaladjat sem.. :)

Relax kedvesem, RELAX!!! Igy nem lehet elni, nyugi, lazits, elvezd az eletet es a gyerekeddel toltott idot ahelyett hogy eppen gorcsolsz valamin. Ne foglalkozz masokkal sem masok gyerekeinek a borevel. Foglalkozz magaddal es a szeretteiddel es ne hergeld magad tovabb. Nem eri meg hidd el. :)

2011. máj. 30. 16:07
 42/46 anonim ***** válasza:
utolsó, ha elolvasod a kérdező eddigi reakcióit, rájössz, hogy fogalma nincs, mit akar:) valaki kérdezze már meg tőle, mit akar hallani, leírjuk neki százan, aztán hátha megnyugszik. mert a véleményünkre, tapasztalatunkra egyáltalán nem kíváncsi. amúgy az is kiderült, hogy a szövegértő olvasás sem megy:)
2011. máj. 30. 16:09
 43/46 anonim ***** válasza:
most már utolsó előtti:))
2011. máj. 30. 16:09
 44/46 anonim ***** válasza:

Biztos tökéletesebb vagyok mint te kérdező,mert én nem kezdtem el mást csipkedni a kérdésemmel.

Ha azt akarod,hogy csak normális normális válaszok szülessenek akkor előbb változtass a stilusodon és fogadd el nem te vagy az ászok ásza.Igaza van annak aki sajnálja a családodat.

Én alapból hiszem,hogy minden anya jót akar a gyerekének és nem feltételezek ilyeneket mint te,és nem azon jár az eszem nap mint nap,hogy más keni e a gyerekét.Sajnállak,hogy ennyi örömöd van az életben.Amugy a múltkor volt egy hir miszerint egy anya annyira védte gyermekét,hogy állandóan kente öltöztette nem engedte napra elég időre és a gyerek angolkóros lett.Ennyi erről.Itt is a fő szempont a mértékletesség kell hogy legyen,mind a napozásban,mind a krémezésben.

2011. máj. 30. 18:02
 45/46 anonim válasza:

szerintem skizofrén vagy :O

gyerekem még nincs, de közlöm veled kiskoromban se napszemüvegem, se naptejem, se sapkám nem volt nyáron mégis egészséges vagyok és nem küzdöttem soha semmilyen problémával.

2011. jún. 17. 17:10
 46/46 A kérdező kommentje:
Szerintem meg te vagy az!!! Egyébként régen nem volt ekkora az ózonlyuk,és a híradóban sem mondtak be UV riasztást!De hát én beszélhetek, hisz még a csapból is ez folyik, csak akkor tekintgetnek az emberek,ha leég a gyerek a napon, vagy szemüveg kell neki 15-20 évesen.Amúgy nem érdekel, hogy ki, hogy csinálja, mindenki ahogy akarja, csak az zavar, hogy akkor az anyuka miért vesz fel napszemüveget.Csak ennyi zavar.Amúgy meg nem evvel foglalkozom csak felvetettem egy kérdést, mert ez a oldal egy kérdezős oldal, és nem azért van, hogy leskrizofénezz itt bárkit is egy kérdés alapján.Amúgy meg hány éves is vagy?
2011. jún. 17. 20:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!