Miért van az, hogy az anyukákon ott virít a napszemüveg, de a babán, kisgyereken nem látok napszemcsit? Ti tesztek a babára, kisgyermekre napszemüveget nyáron?
Na már megint egy tökéletes anyuka,vagy legalábbis annak hiszi magát a kedves kérdező.
Nem tudom merre laksz de én itt nem láttam még olyan babát,aki ki lenne téve tűző forró napsütésnek sapka nélkül,és olyat se láttam hogy valaki a nappal szemben vinné a babát hogy kisüsse a szemét.
A sok naptej káros is lehet mert kell a D vitamin ,de ha állandóan keni valaki a gyereket 50 faktorossal akkor nem ér semmit a nap,mert az nagyon véd.Amig nincs kánikula addig én sem kenem,mert KELL a vitamin,ha már nagyon meleg van akkor bekenem de akkor is figyelek arra hogy kapjon elég napfényt.Te még nem hallottál arról,hogy 40-50 faktoros naptejnél nem kap D-vitamint a baba?
Ez legalább olyan káros,mintha nem keni valaki.
Hát igen, szennyezett már a levegő, ivóvíz, talaj is sajnos.
Mi háziszappannal( kecsketejből készült) mosdunk, testápolót nem használunk, a leégést pedig úgy kerülöm el, hogy fokozatosan szoktatom a naphoz a gyerekeket, most ott tartunk, hogy du. 3-tól tegnap is kint voltunk estig és nem égtek meg, persze igyekeztünk többet árnyékban lenni.
De a leégésnél azért jobb a naptej:)
Szóval Sugárzási szintek(UV index)ismertetője erre menjetek rá az egérrel.
Ez az Országos Meteorológiai Szolgálat oldala, tehát érdemes elolvsani a sugárzási szinteknél mit érdemes betartani.Jah és még annyit, hogy egy Vidéki Városban lakom, és itt nagyon sok olyat láttam már, hogy dél és 15 óra között tologatják a kicsit mindeféle védelem nélkül a napon.:(sajnos Nem tudom, hogy te merre laksz, de akkor ott tényleg sok tökéletes anyuka van:)veled együtt gondolom.
neked meg mi bajod?
akármit válaszolnak nem jó.
Én is kenem a babámat, de d.u 4 körül pl már nem, de nem is teszem ki a tűző napra.
Kedves Tökéletes ANYUKA?
Nagyon unatkozol?
Inkább olvass a gyerkőcödnek egy mesét!!!!!!
Kötekedő emberkéknek üzenem, hogy inkább te olvass a babádnak egy mesét, mert az enyém sajna alszik,az edés meg fől éppen zörögni nem akarok semmivel, így maradt a netezés ha megengeditek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!