Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kinek mikor és mennyit alszik...

Kinek mikor és mennyit alszik a pici napközben és este?

Figyelt kérdés
1éves és annál idősebb gyerekek alvása érdekelne
2009. márc. 17. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 14 hónapos.

Ő napközben egyszer alszik, általában 2 órát, kb. 12-14-ig, vagy 13-15-ig nagyjából.

Este 19.30-kor már alszik, sehogy sem bírom tovább ébren tartani, nagyon rendes gyerek:)

Kb. 1 hónapja alussza át az éjszakát, így most már alszik reggel 6-7-ig.

2009. márc. 17. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi már 3 évesek vagyunk, de még mindig 2-2,5 órát alszik napközben. Este legkésőbb 20.30-kor elalszik.
2009. márc. 17. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én 14 hónapos lányom kb. 12-15-ig alszik napközben, este 21-22 h között alszik el és reggel 6-kor már ébreszti a családot.
2009. márc. 17. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:
A kislányom 13 hónapos, Ő napközben még kétszer alszik 1-1,5 órát. Este 10 körül alszik el cicin, de még kétszer ébreszt éjszaka, akkor is szopizok egy kicsit. Reggel pedig 7 körül kel.
2009. márc. 17. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én lányom két éves. Igazából kb. 15 hónapos korától nem nagyon alszik nappal, mikor hogy, nem tudtam vele mit kezdeni. De hozzá kell tennem hogy kiskorában nagyon sokat aludt, semmi gond nem volt vele. Éjjel soha nem kellett vele fellennem, olyan mélyen aludt éjjel, hogy inkább arra keltem fel hogy minden oké e még. Az volt hál Istennek. Úgyhogy én már mivel mindent megpróbáltam, ezért nem erőltetem. Bölcsibe majd hátha a többi gyerek hatással lesz rá. Én már sokszor úgy gondolom, hogy kiskorában kialudta magát! :)

Bár néha nagyon fárasztó egész nap alvás nélkül, de kisbabaként meg álombaba volt. Úgyhogy valamit valamiért, próbálom így felfogni.

2009. márc. 19. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!