Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovis kérdés - hülyeség lenne...

Ovis kérdés - hülyeség lenne a részemről?

Figyelt kérdés

A lányom ősszel lesz 3 éves, megy oviba. Voltunk nyílt napon és láttam ,hogy minden tiszta-rendes, de a játékkészlet elég szerény, és hát hogy is mondjam, leharcolt...

Mivel a csajszim korababa volt, rengeteg icipici holmink van ( alig használtak mert gyorsan nőtt a lányom és a fiam meg egyből a 62-es mérettel kezdett), arra gondoltam, hogy megkérdezném majd az ovónőket, hogy a játékbabákra adjak-e néhány kis babaruhát, a kislányok biztos szeretik öltöztetni őket, de olyan lepukkantaknak tűntek azok a babák, hogy talán örülnének néhány új holminak.

Mivel a népes rokonság folyton elhalmoz minket mindenfélével, ezért rengeteg plüssjátékunk is van , meg szép de számunkra felesleges könyvek, sok-sok homokozójáték, egy doboznyi színesceruzakészlet stb... szoktunk adományba is adni rendszeresen, de még így is van amit el tudnánk ajándékozni az ovinak.

Vagy szerintetek gáz lenne egy ilyen felajánlkozás? Nem lenne visszatetsző? Mert nem szeretnék rögtön az elején ellenszenvet kelteni, annak csak a lányom inná meg a levét :S

Szerintetek megkérdezzem majd (nemsoká lesz az első szülői)?

2011. máj. 29. 14:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ó, kórházba is vittünk már be tavaly egy jókora adagnyi kora- meg újszülöttruhát, de még így is maradt bőven, mert túl sokat tartottam meg emlékbe - csak rájöttem hogy hülyeség és pár db-nál többet nem akarok tárolgatni :-)

A rajzolni való papír is jó ötlet, köszönöm, erre nem is gondoltam, de azt is megkérdezem majd.

2011. máj. 29. 14:34
 12/13 anonim ***** válasza:
ez nagyon jó ötlet, én is csak biztatni tudlak. Ajánld fel, biztos örülnének.
2011. máj. 29. 15:39
 13/13 anonim ***** válasza:
két évesa kislányom és nagyon örülnék ha ilyen rokonságunk lenne, sajnos nekünk mindenért meg kell küzdeni, mi is nagyon örülnénk ha lenne ilyen felajánló a kzelünkben,:(. az ovi biztos nagyon örülne neki.
2011. máj. 29. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!