Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Helyes dolog az ha egy gyerekr...

Helyes dolog az ha egy gyerekre ráijesztünk, hogy rendesen viselkedjen?

Figyelt kérdés
A fiam 5 éves az egyik este azt mondtam neki, hogy ha nem viselkedik elviszi éjjel a "zsákosember". Azóta retteg és nem hajlandó a szobájában aludni. Lehet ebből valami lelki károsodása?
2011. máj. 25. 20:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Zsákos ember?A tesóm is mindig ezt mondja a kislányának.Ezerszer elmondtam neki ne tegye.Az én mamám este mindig azt mondta aludjál vagy elvisznek az ördögök.Soha a mai napig nem feledem az álmaimat.
2011. máj. 26. 12:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen lehet. Nem egy jó taktika. rengeteg melód lesz vele, mire meggyőzöd az ellenkezőjéről.

A szomszéd fiúnak azt mondta az anyja, hogy elviszi a csúnya néni, ha nem fogad szót, és nem mellette sétál. Olyan jól sikerült a megfélemlítés, hogy sírva fakad az utcán, ha egy idősebb nőt meglát, és látszik, hogy retteg, át kell vinni az út túloldalára. Jelenleg pszichológushoz hordják az anyuka f...sága miatt.

2011. máj. 27. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!