Helyes dolog az ha egy gyerekre ráijesztünk, hogy rendesen viselkedjen?
Figyelt kérdés
A fiam 5 éves az egyik este azt mondtam neki, hogy ha nem viselkedik elviszi éjjel a "zsákosember". Azóta retteg és nem hajlandó a szobájában aludni. Lehet ebből valami lelki károsodása?2011. máj. 25. 20:47
11/12 anonim válasza:
Zsákos ember?A tesóm is mindig ezt mondja a kislányának.Ezerszer elmondtam neki ne tegye.Az én mamám este mindig azt mondta aludjál vagy elvisznek az ördögök.Soha a mai napig nem feledem az álmaimat.
12/12 anonim válasza:
Igen lehet. Nem egy jó taktika. rengeteg melód lesz vele, mire meggyőzöd az ellenkezőjéről.
A szomszéd fiúnak azt mondta az anyja, hogy elviszi a csúnya néni, ha nem fogad szót, és nem mellette sétál. Olyan jól sikerült a megfélemlítés, hogy sírva fakad az utcán, ha egy idősebb nőt meglát, és látszik, hogy retteg, át kell vinni az út túloldalára. Jelenleg pszichológushoz hordják az anyuka f...sága miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!