Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiságyról váltás körbe támlásra?

Kiságyról váltás körbe támlásra?

Figyelt kérdés
Kicsim 21 hós, szereti a kiságyát, viszont már kicsi neki így szeretnénk venni egy körbe támlás gyerekágyat. Kérdésem az, hogy hogyan szoktassam át? Egyszerűen cseréljem ki az ágyakat, vagy hagyjam a szobájába had szeresse meg az újat? Ki hogy oldotta meg ezt a témát?
2011. máj. 25. 12:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem 20 hós volt utálta a kiságyát.Mi vele együtt mentünk el megvenni(megrendelni)az új körbetámlás ágyát.Ott ugrándozott rajta a boltba.3 hetet vártunk mire megjött az új ágy,egész nap mondogattam neki hogy lesz új ágyikód.Mikor apa meghozta azt a boldogságot.Együtt apa a fiával szétszedték a kiságyat és játszadoztunk az újon.Féltem este hogy mi lesz,de képzeld annyit mondtam neki hogy megyünk az új ágyba aludni??És fogta a kezem és vitt oda.Együt alszunk(sajnos)el,de ezért is vettük meg a 80x160cmágyat.Van kisebb is de az nem ennyire strapabíró szerintem meg ennek nagyobb a leesésgátlója:)))Semmi gond nem lesz hidd el!
2011. máj. 25. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:
A lányom is két hete kapott új ágyat. Féltem én is attól, hogy hogyan fogadja majd, nem fog-e mindig lemászni róla, de nem így történt. Együtt rendeltük meg mi is, teljesen izgatott volt már mire megjött az ágy. Örül, hogy benne feküdhet, nem jön utánam esti mese után sem. Sőt még reggel sem hajlandó átjönni.
2011. máj. 25. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi is most szeretnénk venni neki nagyobb ágyat a 20 hónapos kisfiamnak. Én is érdeklődve olvastam a válaszokat, de remélem, minden simán fog majd menni. (Ennél a helyzetnél ugyanis rosszabb már nem lehet: éjszaka mellém kéretőzik, nem hajlandó már egyedül aludni, szopizni szeretne. A kiságy már szerintem is kicsi neki - 60x120-as - , és a nagyobb ágyba talán könnyebben el is alszik majd.)

Bocsi az offért, de milyen méretű ágyat érdemes venni, lehet már 90x200-ast? Ilyenre gondoltam:

[link]

2011. máj. 25. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok. Mi sima 90*200-as heverőt vettünk neki. Nincs leesésgátlója, a pelenkázóasztalt (ami egy nagyobb méretű íróasztal nálunk) tettük az ágy mellé. Eddig még nem esett le róla. Annyira felmászik a sarokba, hogy néha el is veszik azon a nagy ágyon. Nagy méretű nyári paplant is kapott próbaképpen, és azzal is semmi probléma. Most 25 hónapos.

Nyáron jön a tesó, így nagylányosítjuk egy kicsit.

2011. máj. 25. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk apával együtt szerelték össze az új ágyat, már alig várta, hogy benne aludhasson. 20 hós volt akkor, a kiságyat egyből szétszedtük, de szerette az új ágyát. Most viszont elővettük, mert jön a tesó, és kijelentette, hogy ő akar abban aludni. Magyarázom neki, hogy az már kicsi, a kistesónak való, meg neki szép nagy ágya van, de nem tudom mi lesz, ha összerakjuk. :)
2011. máj. 25. 15:15
 6/7 A kérdező kommentje:
:-) Köszi a válaszokat:-) Szombaton vesszük az ágyikót:-)Remélem tetszeni fog neki:-)
2011. máj. 25. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:

első vok!

14:00:mi is ilyet szerettünk volna de nekem az alja(lécek)nem tüntek valami strapa bírónak.Nagyon ránk akarták tukmálni(nálunk 35ezer lett volna)de nem nagyon tetszett,pedig amig nem láttam élőbe nagyon odavoltam érte meg sokáig tudta volna használni.Párom nagyon aggódos nekünk azért van leesésgátlós ágyunk de sioma heverőt vettem volna:P

2011. máj. 26. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!