Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szoktatnál le egy 1,5...

Hogyan szoktatnál le egy 1,5 évest arról, hogy a wc-be nyúlkáljon?

Figyelt kérdés
nagyon drasztikusan nem szeretném, mert nem akarom, hogy később féljen vagy tartson tőle. a kizárás nem opció, mert mellette van a (zárt) macskaalom (hál istennek az nem érdekli)
2011. máj. 25. 09:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A wc-re is lehet gyerekzárat kapni, nézd meg a Brendon honlapján. Az szerintem egész jó.

Üdv, egy 21 hónapos kislány anyukája

2011. jún. 8. 13:10
 12/13 anonim ***** válasza:

11:05-ös: és ez működik? Ha-ha.

Persze én is ezt csinálom már hónapok óta,hogy 100X elmondom, hogy nem szabad, és elterelem a figyelmét, de semmi sem változott, szerintem egyszer csak majd kinövi.

2011. jún. 8. 22:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Az ajtobezárás a legjobb 5tlet.Én is kerestem kulcsot a wc re mikor kislányom elkezdte naponta feltölteni a csészét a fürdőpolc tartalmával.Aztán jött a nagy kopp!Párom bement a dolgát végezni,gyerek meg rázárta az ajtót.Én meloztam,maradt az ajtukirugás.A kulcsot mindig vdd le!!!
2011. jún. 9. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!