Milyen úszópelenkát használtok 1,5 éves gyerekre?
jól tudom, hogy a pisit nem tartja bent, csak a szilárd dolgokat?:)
moshatót vagy eldobhatót használtok? az eldobható nem szívja meg magát nagyon súlyosra?
Huggies M 11-15kg-ig. Egyik pelenka sem tartja a pisit bent csak a kakit.
Mi eldobhatósat használunk (igaz drága nagyon, de nem mindennap kell) viszont sok helyen lehet olyan bugyit venni, ami alapból pelus helyett használható.
Dm-est használtunk, tényleg a pisi átfolyik rajta.
Én többször is ráadtam a lányomra, ha nem pisilt bele.
Egyáltalán nem szívja meg magát, átmegy rajta a víz, ki lehet szárítani.
Az idén olyat fogunk venni, ami nem eldobható, hanem textil, belül pedig műanyagos bélése van. A brendonban néztük 3-4 e Ft között van. Tavaly a huggies eldobhatósokat használtuk, a pisit valóban nem tartja bent, és vizet is szív magába, de viszonylag keveset, viszont fürdés után le kell cserélni. Ezért idén nekünk is 1,5 éves babánknál, ilyet veszünk. Belinkelem.
Én Liberot vettem a strandoláshoz tavaly, és azt kell mondjam, hogy a kakival is baj volt. Sok baba az izgalomtól és a medence vizétől bekakil, és ilyenkor nem annyira szilárd a halmazállapota, így ki tud sajnos folyni valamennyire. Nekem sajnos volt ilyen kellemetlen tapasztalatom.
Egyébként a pelenka nem szívja meg magát, azzal nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!